×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Ποιο το ποδοσφαιρικό αύριο του Κίτρους

Ποιο το ποδοσφαιρικό αύριο του Κίτρους
από
στις 27/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Όπως σας ενημέρωσε χθες το pamebala.gr, το ΑΦΜ της Πύδνας μεταφέρεται στον Βόλο, ύστερα κι από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου, προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά το νέο ποδοσφαιρικό εγχείρημα του Αχιλλέα Μπέου, με το όνομα "Π.Σ. Βόλος".

Παρ' όλα αυτά, το Κίτρος της Πιερίας δεν θα πάψει να έχει την δική του ποδοσφαιρική ομάδα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν, θα δημιουργηθεί ένα νέο σωματείο, με το όνομα "ΜΑΣ Κίτρους", το οποίο θα αγωνιστεί στην δεύτερη τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας. Στόχος των ανθρώπων της Πύδνας είναι η νέα ομάδα να φτάσει και πάλι να αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας με το πέρασμα του χρόνου και να δίνει το δικαίωμα στους φιλάθλους της περιοχής, να βλέπουν ποδόσφαιρο.

Πέρα από τις υποθέσεις και τα μελλοντικά σχέδια, πάντως, το θέμα "Πύδνα - Βόλος" δεν έχει... τελεσιδικήσει, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κατερίνη, καθώς επιβάλλεται να ακολουθηθεί μια διαδικασία που θα περάσει από το Πρωτοδικείο και στην συνέχεια να εγκριθεί από την ΕΠΣ Πιερίας, την ΕΠΟ και άλλα θεσμοθετημένα όργανα, οπότε η υπόθεση έχει ακόμη δρόμο μπροστά της, πριν θεωρηθεί, οριστικά και αμετάκλητα, τελειωμένη.