Αντίο Πασπαλιάρη στη Δόξα Δράμας, «μεταγραφή» στον Απόλλωνα Λάρισας!

Αντίο Πασπαλιάρη στη Δόξα Δράμας, «μεταγραφή» στον Απόλλωνα Λάρισας!
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 30/05/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποχωρεί από τη Δόξα Δράμας ο γενικός διευθυντής Ανδρέας Πασπαλιάρης (άλλωστε στο πόστο αναλαμβάνει πλέον αρκετές αρμοδιότητες και πρωτοβουλίες ο… αναβαθμισμένος Νίκος Ιωσηφίδης), που θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Λάρισας και τη Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Πασπαλιάρης, που έχει δουλέψει ακόμα σε Λάρισα, Ατρόμητο, Κέρκυρα, Ιωνικό, Ψαχνά, Αχαρναϊκό και Πανθηραϊκό, είχε προσληφθεί μεσούσης της σεζόν (αρχικά παράλληλα με τον Γιάννη Γεροσωτήρη, μετά στη θέση του), σε μια γενικότερη… κοσμογονία ανακατατάξεων στους «Μαυραετούς».


ΕΠΙΜΕΝΕΙ…


Παράλληλα, η Δόξα συνεχίζει τις κινήσεις για την υπόθεση Απόλλωνα-Καρδίας, έχοντας έννομο συμφέρον, για μη επικύρωση της βαθμολογίας, με ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης της Πειθαρχικής.

Βέβαια, ουσιαστικά η επικύρωση έχει γίνει και στους τέσσερις ομίλους, με αστερίσκο μόνο στον 1ο, όπου μετά την απόφαση της ΕΠΟ και τη μη έφεση της Καρδίας, η υπόθεση φυσιολογικά μπαίνει… αρχείο.

Ωστόσο, οι Δραμινοί επιμένουν για το ενδεχόμενο πειθαρχικής δίωξης του Απόλλωνα, από τον αθλητικό εισαγγελέα βίας (επικαλούμενοι το άρθρο 29 περί συμμετοχής σε βία).