«Αντίο» στο Νέστο από Μαγκαφίνη, Καραλίδη και Μαστυγόπουλο!

«Αντίο» στο Νέστο από Μαγκαφίνη, Καραλίδη και Μαστυγόπουλο!
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 06/06/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ριζικές ανακατατάξεις στο «μοντέλο» του Νέστου Χρυσούπολης, αφού αποχωρούν οι Δημήτρης Μαγκαφίνης (προπονητής), Στάθης Καραλίδης (τεχνικός διευθυντής) και Γιώργος Μαστυγόπουλος (γενικός αρχηγός)!

Ο Μαγκαφίνης μετά από αξιοπρόσεκτη σεζόν, με τερματισμό στην τετράδα, ανάδειξη παικτών και καλό ποδόσφαιρο, ευχαρίστησε τον πρόεδρο των «κυανόλεκων», Νίκο Μπουντρούδη για τη συνεργασία τους και ενημέρωσε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει, ενώ ήδη δείχνει κοντά σε άλλη ομάδα, πιθανότατα την Παλαιοχώρα Χανίων, που έδειξε έντονο ενδιαφέρον το προηγούμενο διάστημα.

Στην έξοδο τον Θασίτη τεχνικό ακολούθησε και ο Στάθης Καραλίδης, τεχνικός διευθυντής που «μπήκε» ως… στρατιώτης του Νέστου, στα δύσκολα του προηγούμενου καλοκαιριού, για να βοηθήσει την ομάδα και τον Μαγκαφίνη.

Επίσης, από την «οικογένεια» της Χρυσούπολης παραιτείται για προσωπικούς λόγους μετά από πολυετή προσφορά και ο γενικός αρχηγός, Γιώργος Μαστυγόπουλος.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΙΜΟΥ

Στον αντίποδα, στο πλευρό του Νίκου Μπουντρούδη δραστηριοποιείται ξανά ο παλιός γενικός αρχηγός, Απόστολος Σίμος, ενώ αναμένονται νέες κινήσεις, διοικητικά και πλέον για πρόσληψη προπονητή και ρόστερ.

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017 14:31