Αλεξόπουλος: «Αφήνω έκθεση στην Καρδία, βλέπω τμήματα υποδομής από Σούπερ Λίγκα»

Αλεξόπουλος: «Αφήνω έκθεση στην Καρδία, βλέπω τμήματα υποδομής από Σούπερ Λίγκα»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 06/06/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Για την αποχώρησή του από την Καρδία μίλησε στην «ΑRENA PRESS» ο ανερχόμενος τεχνικός, Βαγγέλης Αλεξόπουλος, που έβαλε στέρεες βάσεις για καλύτερη συνέχεια:

«Η συμφωνία μας ήταν για ένα χρόνο, ως τέλος Μαϊου, τελείωσε. Υπήρχαν και τα ζητήματα με το γήπεδο. Έγινε κουβέντα με τον πρόεδρο κ. Κατσαρό και μου ζήτησε να περιμένω ως τις 30 Ιουνίου. Φεύγω, αλλά δεν αποκλείεται μια μέρα να γυρίσω. Αφήνω έκθεση με εισηγήσεις μου, τη γνώμη μου γύρω από το ρόστερ, ιδέες για το νέο σχεδιασμό. Αξιολογώ ήδη τις προτάσεις μου, υπάρχουν κάποιες από τμήματα υποδομής σε ΠΑΕ, εκτός Θεσσαλονίκης και δίνω προτεραιότητα σε κάποιες, κυρίως από Αθήνα». Πάντως, ο Αλεξόπουλος φέρεται να βρίσκεται στην… ατζέντα δυο ιστορικών επαρχιακών ομάδων του Βορρά.

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΣΕ ΧΑΡΤΟΦΥΛΗ

Tέλος, η διοίκηση της Καρδίας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον απερχόμενο βοηθό προπονητή, Μιχάλη Χαρτοφύλη: «Το Δ.Σ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μας ευχαριστούμε τον Μιχάλη Χαρτοφύλη για την προσφορά του στο σωματείο μας.Ο Μιχάλης ως βοηθός του Βαγγέλη Αλεξόπουλου δούλεψε μεθοδικά έδωσε τον καλύτερο ευατό του και πήρε εμπειρίες που θα του χρειαστούν στο μέλλον ώστε να γίνει ένας καλός προπονητής.Ο Μιχάλης επιστρέφει στην όμορφη Ρόδο και του ευχόμαστε τα καλύτερα».