Ανοιχτοί λογαριασμοί στον Καμπανιακό, αναμονή για τη δεύτερη συνέλευση

Ανοιχτοί λογαριασμοί στον Καμπανιακό, αναμονή για τη δεύτερη συνέλευση
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 07/06/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χαρακτήρα οικονομικού απολογισμού είχε η πρώτη γενική συνέλευση του Καμπανιακού, το βράδυ της Τρίτης, παρουσία περίπου 35 ατόμων, αφού υπήρχαν… απουσίες στη Βουλγαρία.

Οι διεργασίες κράτησαν πάνω από 3.5 ώρες, ενώ την Παρασκευή γυρνά από τη γειτονική χώρα ο Γιάννης Πηγαδάς, που θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις.

Πιο ειδικά, στο τραπέζι τέθηκε το θέμα συνεργασίας με τις Ελπίδες Χαλάστρας και… προληπτικά, για αποφυγή μελλοντικής κόντρας, αποφασίστηκε συνένωση ακαδημιών και «κράμα» διοικήσεων.

Ουσιαστικά, μια διευρυμένη και ενιαία διοίκηση στους «ερυθρόλευκους», που από 9μελής οδεύει προς 15μελής, σε ένα άτυπο… πάντρεμα.

Άμεσα θα υπάρξουν επαφές με τον πρόεδρο των Ελπίδων Χαλάστρας, Θόδωρο Κανάκα για να ξεκαθαρίσει το θέμα επάνδρωσης του σχήματος και ο νέος πρόεδρος του Καμπανιακού, ενώ τη Δευτέρα, ξανά στο Δημαρχείο Χαλάστρας, θα γίνει ο δεύτερος… γύρος συνελεύσεων, για ανάδειξη νέου συμβουλίου.

Στο θέμα προπονητή, δεν υπήρξε ακόμα πρόοδος, αλλά υπάρχει «τάση» για γηγενή κόουτς. Σε τέτοια περίπτωση, δυνατά θα παίξουν ο… περσινός Δημήτρης Γεωργακόπουλος (δείχνει φαβορί, ενώ μάλλον θα είναι «μέσα», ακόμα και αν δεν είναι πρώτος κόουτς), χωρίς να αποκλείεται κάποια άλλη λύση, από τους Γιώργο Νασιόπουλο, Νίκο Τσίμπο ή Νίκο Ζαπρόπουλο.