ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Μετά τις 26 Ιουνίου οι εξελίξεις

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Μετά τις 26 Ιουνίου οι εξελίξεις

Ο Εργοτέλης με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι δεν είναι σε θέση να συζητήσει οποιαδήποτε συνεργασία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πριν τις 26 Ιουνίου

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 09/06/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Και αυτό γιατί βρίσκεται εν αναμονή της τυπικής επικύρωσης της βαθμολογίας. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους (ποδοσφαιριστές, τεχνικούς, ατζέντηδες, διαμεσολαβητές, στελέχη, προμηθευτές, χορηγούς κλπ.) ότι δεν είναι σε θέση να συζητήσει οποιαδήποτε συνεργασία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πριν τις 26 Ιουνίου.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, εν αναμονή της τυπικής επικύρωσης της βαθμολογίας όλων των ομίλων της Γ' Εθνικής από την ΕΠΟ και εν όψει της προγραμματισμένης γενικής συνέλευσης του Συλλόγου στις 3 Ιουλίου προκειμένου να ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες, είναι η προετοιμασία για την ίδρυση της νέας ΠΑΕ, με κύριο μέλημα την εξασφάλιση της αναγκαίας χρηματοδότησης.

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, είμαστε ανοικτοί να συζητήσουμε με κάθε ενδιαφερόμενο που θα ήθελε να συμμετέχει στην ΠΑΕ, από απλός μικρομέτοχος έως μεγαλομέτοχος. Οι σχετικές επαφές είναι σε εξέλιξη και θα κορυφωθούν τις επόμενες 15-20 μέρες, με στόχο την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων όχι μόνο για την ίδρυση αλλά και τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της ΠΑΕ τόσο στη Football League όσο και στη Super League. 

Επί τη ευκαιρία, ενημερώνουμε τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του Συλλόγου ότι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν την ένταξη τους σε άλλη ομάδα, ερασιτεχνική ή επαγγελματική, είναι μόνο όσοι έχουν υπογράψει και έχουν δελτίο ορισμένου χρόνου με λήξη 30/06/17".