Δεληκάρης: «Κινητήριος μοχλός ο κόσμος της Καβάλας»

Δεληκάρης: «Κινητήριος μοχλός ο κόσμος της Καβάλας»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 10/06/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Για τη νέα διοικητική απόπειρα της Καβάλας, που θα βασιστεί στη φιλοτιμία του Ερασιτέχνη και τον κόσμο, μίλησε στην «ΑRENAPRESS» ο αντιπρόεδρος, Σωτήρης Δεληκάρης, στέλνοντας αισιόδοξο μήνυμα. 

Ο Σωτήρης Δεληκάρης έδωσε το στίγμα του για την… επανεκκίνηση των «Αργοναυτών», χωρίς μεγαλοεπενδυτή:

«Περιμέναμε την έλευση επενδυτή, δεν έγινε κάτι, οφείλουμε να προχωρήσουμε με λύσεις εκ των έσω.

Είναι δύσκολη περίοδος οικονομικά.

Δυο-τρία άτομα θα βάλουμε λεφτά, αλλά αισιοδοξούμε ότι θα πετύχουμε.

Είμαστε ενωμένοι, χωρίς διαφωνίες στη διοίκηση, υπάρχουν οι Λουπέλης, Λαζαρίδης, Κουφατζής, Βακιρτζής και άλλοι, θα μας βοηθήσουν και άτομα που έφυγαν από τη διοικούσα.

Είμαστε μεγάλο σωματείο και όνομα, θα τα βγάλουμε πέρα, η Καβάλα δεν είναι για… λύπηση!

Είναι δύσκολη προσπάθεια, ο ΑΟΚ ποτέ δεν αρκείται στη σωτηρία στη Γ΄ Εθνική, αλλά δεν αρκούν τα λόγια, ούτε θέλουμε να αυξήσουμε την πίεση για τους παίκτες. Προχωράμε, ο κόσμος είναι ο κινητήρας της Καβάλας, τον χρειαζόμαστε, δεν αρκεί η… τσέπη μας.

Θέλουμε στήριξη. Δεν θα αφήναμε έτσι την Καβάλα, να διασυρθεί, πάμε για κάτι καλό, έχουμε όρεξη. Μέσα στο Σαββατοκύριακο λογικά κλείνουμε προπονητή και ξεκινούν οι επαφές για το ρόστερ. Εμείς είμαστε, εμείς θα «τρέξουμε», όποιος μπορεί βοηθά.

Μας ξέρει ο κόσμος, προσωπικά είμαι τέσσερα χρόνια στα κοινά του ΑΟΚ, το πιο παλιό μέλος του Ερασιτέχνη».

«ΠΑΙΖΕΙ» ΚΑΙ Ο ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

Όσο για τον πάγκο, μάλλον… εγκαταλείπονται κάποιες αρχικές σκέψεις και δίπλα στους Διγκόζη, Καραμπετάκη, Κατσαβάκη, πλέον «παίζει» με αξιώσεις και ο παλιός γνώριμος, Κώστας Ανυφαντάκης (πολλές συμπάθειες στην πόλη, απασχολεί και τον Μυλοπόταμο Κρήτης), με θητεία ακόμα σε Επισκοπή, Πανθρακικό, Αστέρα Ρεθύμνου και ΕΑΡ.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 23:29