Στην Καβάλα ο Ανυφαντάκης για… βέρες και έναρξη σχεδιασμού

Στην Καβάλα ο Ανυφαντάκης για… βέρες και έναρξη σχεδιασμού
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 17/06/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η «άνοδος» του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, από την Κρήτη στην Καβάλα, την Παρασκευή σήμανε όπως αναμενόταν το τυπικό «κλείσιμο» της επιστροφής του στον ΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Αργοναυτών» για την επαναφορά του παλιού γνώριμου τεχνικού, που ακόμα δούλεψε σε Πανθρακικό, Επισκοπή, ΕΑΡ και Αστέρα Ρεθύμνου (μαζί ανακοινώθηκε και ο γενικός αρχηγός, Γιάννης Αντωνιάδης:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη που επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 1.5 χρόνο ενώ στο μεσοδιάστημα βρέθηκε και στον πάγκο του Πανθρακικού. Παράλληλα, το πόστο του γενικού αρχηγού αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος και παλαιότερα έχει υπηρετήσει την ομάδα μας από ανάλογη θέση».

Ο σχεδιασμός πλέον ξεκινά επίσημα στους «γαλάζιους» και ο Ανυφαντάκης με τον Αντωνιάδη συζητούν ήδη με τον Ερασιτέχνη για πολλά ζητήματα, όπως συνεργάτες στο τιμ, ρόστερ, προετοιμασία, μπάτζετ, στόχοι και γενική φιλοσοφία.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης αναχωρεί άμεσα για τη Ρόδο, αφού από την Κυριακή και για τρεις εβδομάδες θα παρακολουθήσει τη σχολή προπονητικής UEFA PRO.