Σκέψεις για Γκαρακλίδη στην Καβάλα, τυπικά στον ΑΟΚ ο Γουνελάς

Σκέψεις για Γκαρακλίδη στην Καβάλα, τυπικά στον ΑΟΚ ο Γουνελάς
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 19/06/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τη συγκρότηση ενός ανταγωνιστικού ρόστερ επιδιώκουν στην Καβάλα, παρότι τα οικονομικά δεν είναι… ανθηρά και αναζητούνται κάποιοι «έτοιμοι» παίκτες σε χαμηλό κόστος.

Μια από τις λύσεις που δείχνουν να εξετάζουν στους «Αργοναύτες», σε πρώιμο και φιλολογικό στάδιο, αφού ακόμα δεν έγινε εκδήλωση ενδιαφέροντος, είναι αυτή του Θωμά Γκαρακλίδη.

Ο 28χρονος στόπερ είναι στρατευμένος στην Καβάλα και η περίπτωσή του μάλλον θα απασχολήσει, αφού έχει συνεργαστεί πριν δυο χρόνια με τους Κώστα Ανυφαντάκη και Γιώργο Γουνελά (ανακοινώθηκε και τυπικά όπως αναμενόταν η επιστροφή του γηγενή γυμναστή), ήταν αρχηγός του ΑΟΚ παλιότερα στη Φούτμπολ Λιγκ, ενώ το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από τον Εργοτέλη (πανηγύρισε την άνοδο).

Ο Γκαρακλίδης, που απασχολεί και άλλες ομάδες, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εδεσσαϊκό, Νίκη Πολυγύρου και Έβρο Σουφλίου, ενώ οι «γαλάζιοι» εξετάζουν αξιόλογες περιπτώσεις και από το τοπικό, για να βρουν… λαβράκια, προχωρώντας παράλληλα τις επαφές για ανανεώσεις.

Τέλος, ο Ανυφαντάκης βρίσκεται στη Ρόδο για σχολή προπονητικής, αλλά έχει καθημερινά τηλεφωνική συνεργασία με τον Ερασιτέχνη για πολλά ζητήματα.