Τέσσερις αποχωρήσεις στην Καβάλα, κλείνει Λυμπεράκη

Τέσσερις αποχωρήσεις στην Καβάλα, κλείνει Λυμπεράκη
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 20/06/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ξεκίνησε το ξεκαθάρισμα στο περσινό ρόστερ της Καβάλας και ήδη αποχωρούν οι Γρηγόρης Κυζιρίδης (μέσος), Γιώργος Λίτσκας (επιθετικός), Μιχάλης Μπαντάνης (δεξιός μπακ-χαφ) και Γιάννης Καλλιβωκάς (στόπερ), τέσσερις έμπειροι παίκτες που βοήθησαν πολύ πέρυσι (ο δεύτερος και ο τρίτος και νωρίτερα στους «γαλάζιους»), αλλά «ψάχνονται» για κάτι περισσότερο (δεδομένου και ότι ήταν εκτός πόλης και σχετικά «αλμυροί» οικονομικά, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συμφωνία ανανέωσης).

Στο στόχαστρο άλλων ομάδων βρίσκονται οι Παύλος Σταματόπουλος και Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, ενώ γενικά είναι σε εξέλιξη το πλάνο επαφών για τις όποιες ανανεώσεις.

Παράλληλα, ο 18χρονος αριστερός μπακ της ΑΕ Καβάλας, Οδυσσέας Λυμπεράκης (παλιότερα στον Μακεδονικό Αμισιανών), που θεωρείται μεγάλο ταλέντο και απασχόλησε και άλλες ομάδες, δείχνει προ των πυλών του ΑΟΚ, που εντόπισαν και άλλα… λαβράκια στο τοπικό, με τη σύμφωνη γνώμη του Κώστα Ανυφαντάκη (συζητά και για να φέρει παίκτες επιλογής του).

Ο Κρητικός τεχνικός είναι σε σχολή προπονητικής στη Ρόδο, αλλά έχει καθημερινά συνεργασία τηλεφωνικά για το νέο ρόστερ, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και τον γενικό αρχηγό Γιάννη Αντωνιάδη.