Μένει Λαγκαδά ο Κατικαρίδης, ανοιχτό για Μπεκιάρη, τέλος ο Ντούνγκα

Μένει Λαγκαδά ο Κατικαρίδης, ανοιχτό για Μπεκιάρη, τέλος ο Ντούνγκα
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 21/06/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τέλος στην… αδράνεια για την ΑΠΕ Λαγκαδά, που σύντομα θα ανακοινώσει τη νέα διοίκηση, μόλις διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες.

Το δεδομένο είναι ότι θα συνεχίσει ο Αλέξανδρος Κατικαρίδης στον πάγκο, που οδήγησε σε πολύ καλή πορεία πέρυσι τους «κυανόλευκους» και ανέδειξε παίκτες, με τον ίδιο να δηλώνει:

«Συμφωνήσαμε στα βασικά, κατά 99% μένω. Απλώς υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες οργανωτικά, θα λυθούν με το νέο συμβούλιο, όταν οριστούν οι υπεύθυνοι αξιωμάτων, για να μην τα επωμιστώ όλα εγώ. Κάποιες λεπτομέρειες για αποσαφήνιση. Για στόχους, μπάτζετ, ρόστερ είναι λίγο νωρίς, τώρα θα γίνουν τα πρώτα βήματα, ξεκινά ο σχεδιασμός. Αν μείνει ο κορμός θα είμαστε δυνατοί, ενώ υπάρχει και σχέδιο αξιοποίησης των δικών μας νεαρών πάλι, τους πιστεύω και είναι στα πλάνα μας". 

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΜ

Άμεσα θα διαφανεί αν συνεχιστεί η συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΠΕΛ, Παναγιώτη Μπεκιάρη, που είναι σε επαφές για ανανέωση, ενώ ο Κατικαρίδης θα χρειαστεί συνεργάτη-γυμναστή, αφού για ένα δίμηνο ο Γιώργος Σταυρούσης θα βρίσκεται στο εξωτερικό (μετά ίσως επιστρέψει), αλλά και γυμναστή τερματοφυλάκων (ήδη εντοπίστηκαν… στόχοι).

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Ήδη στον Λαγκαδά ξεκινούν συζητήσεις για το νέο ρόστερ και την ελευθέρας του έχει πάρει ο εξτρέμ, Γιάννης Ντούνγκα, που δείχνει να βρίσκεται κοντά σε ομάδα Φούτμπολ Λιγκ. Επίσης, πιθανότατα αποχωρούν οικειοθελώς ο μέσος Δημήτρης Πολίτης και ο επιθετικός Γιώργος Παυλίδης (θέλει να γυρίσει στη Δράμα), με τον πρώτο να δείχνει πολύ κοντά στον Θερμαϊκό Θέρμης και τον δεύτερο στον Αετό Ορφανού.