Αλλάζει αθλητικό κέντρο ο Εδεσσαϊκός

Αλλάζει αθλητικό κέντρο ο Εδεσσαϊκός
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 23/06/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με επίσημο δελτίο τύπου, ο Εδεσσαϊκός ενημερώνει για… μετεγκατάσταση, από το βοηθητικό της Φλαμουριάς σε αυτό του Κλεισοχωρίου για τη νέα σεζόν, όπως αποφασίστηκε στο τελευταίο Δ.Σ.

Στο «Φόρης Γεντζής» άλλωστε θα γίνονται μόνο οι επίσημοι αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων», που προχωρούν τις επαφές για προπονητή («παίζει» ο Αντώνης Σαπουντζής και κάποιες λύσεις εκτός νομού) και για το ρόστερ, χωρίς ακόμα κάτι επίσημο:

«Τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κλεισοχωρίου και όχι της Φλαμουριάς θα χρησιμοποιεί από φέτος ο Εδεσσαικός.Όπως αποφασίστηκε στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο και αφού πρώτα υπήρχε συμφωνία με τα υπόλοιπα σωματεία του Δήμου, στο Φορης Γεντζης θα πραγματοποιούνται μόνο οι επίσημοι αγώνες του Εδεσσαικου για το πρωτάθλημα της Football League 2.Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπως και οι καθημερινές προπονήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται στο γήπεδο του Κλεισοχωριου, οπου μετά από την επίσκεψη των ειδικών γεωπόνων θεωρήθηκε καταλληλότερο από της Φλαμουριας.

Ήδη οι υπεύθυνοι της αρμόδιας επιτροπής του Εδεσσαικου για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις έπιασαν δουλειά ξεκινώντας τις πρώτες βελτιώσεις εντός και εκτός γηπέδου. Θα υπάρξει νέα σπορά, θα καθαριστεί από τα χόρτα ο περιβάλλον χώρος, θα υπάρξει ενίσχυση των προβολέων ενώ ήδη το πρόβλημα του ποτίσματος έχει λυθεί.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν με ταχύτατους ρυθμούς καθώς το γήπεδο θα πρέπει να είναι έτοιμο έως τις 24 Ιουλίου όπου και θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα η προετοιμασία της ομάδας.

Παράλληλα η διοίκηση του Εδεσσαικου θα ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες στον αγωνιστικό χώρο τόσο στο Δημοτικό Στάδιο "Φορης Γεντζης", όσο και στο γήπεδο του Πάσα Τσαιρ όπου θα προπονούνται τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου».