«Χαιρέτησε» την Καβάλα και ο Συριτούδης

«Χαιρέτησε» την Καβάλα και ο Συριτούδης
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 24/06/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την αποχώρησή του από την Καβάλα ανακοίνωσε μεσω… facebook ο υψηλόσωμος Θρακιώτης τερματοφύλακας, Κώστας Συριτούδης (μοιράστηκε σχεδον τα ματς φέτος με το Νάσο Αθανασίου), που είχε έρθει πέρυσι από το Διδυμότειχο και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Έτσι, οι «Αργοναύτες» ουσιαστικά θα κάνουν… επανεκκίνηση στα δοκάρια, αν επιβεβαιωθεί ότι όντως αποχωρεί από την εστία και ο Αθανασίου, όπως διαφαίνεται.

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση-αντίο του Συριτούδη:

«Με αφορμη το τελος της ποδοσφαιρικης χρονιας και της ληξης της συνεργασιας μου με τον ΑΟ Καβαλας θα ηθελα να ευχαριστησω τους ανθρωπους που ειναι παντα διπλα μου και με στηριζουν ειτε αυτοι λεγονται φιλοι ειτε λεγονται οικογενεια..

Σε αυτη την χρονια ομως που εμοιαζε με προπονηση συνεχομενης "αντοχης στη δυναμη" υπηρξαν επισης καποιοι ανθρωποι που βοηθησαν με καθε τροπο ωστε να μπορουμε να εχουμε μια αξιοπρεπη καθημερινοτητα και γι αυτο τους ειμαι ευγνωμων και οτιδηποτε και να χρειαστουν θα ειμαι παντα εκει γι αυτους..

Τελος θα ηθελα να πω οτι ηταν μεγαλη μου τιμη που υπηρξα ποδοσφαιριστης του ΑΟΚ..!!

Ευχομαι να βρεθει μια λυση στο αδιεξοδο γιατι ειναι πολυ αδικο γι αυτην την ιστορικη ομαδα να βρισκεται σε αυτη την κατασταση..!”.