ΑΟ Καρδίας: «Αντίο με χαμόγελο στον Αλεξόπουλο, που αγαπά την ομάδα»

ΑΟ Καρδίας: «Αντίο με χαμόγελο στον Αλεξόπουλο, που αγαπά την ομάδα»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 24/06/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το ρίξιμο αυλαίας και επίσημα στην επιτυχημένη συνεργασία με τον προπονητή Βαγγέλη Αλεξόπουλο ανακοίνωσε ο ΑΟ Καρδίας, εξέλιξη που βεβαίως είχε δρομολογηθεί από καιρό.

Ο νεαρός τεχνικός, που μελετά αρκετές προτάσεις, οδήγησε για πρώτη φορά στα χρονικά τους «πράσινους» στα «σαλόνια» της Γ΄ Εθνικής και μπαίνει μόνο πετυχημένο πρόσημο στη θητεία του (άφησε έργο την ανάδειξη παικτών, αρκετών πρωτοεμφανιζόμενων σε εθνικό επίπεδο).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καρδίας: «Ανακοινώνουμε την αποχώρηση του προπονητή Βαγγέλη Αλεξόπουλου απο την ομάδα μας.Ο Αλεξόπουλος συνέδεσε το ονομά του μόνο με επιτύχιες στην εξάχρονη συνεργασία μας. Πρωταθλητής ως ποδοσφαιριστής δυο φορές σεζόν 2011-2012 και 2012-2013 και ώς προπονητής στην παρθενική του παρουσία οδήγησε την ομάδα μας στην Γ Εθνική την σεζόν 2015-2016.Πέρσι καθοδήγησε την ομάδα μας με επιτυχία στην Γ Εθνική δημιουργώντας ένα δυναμικό σύνολο με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Τον αποχαιρετούμε με χαμόγελο και γνωρίζοντας την αγάπη του για το σωματείο μας του ευχόμαστε μια επαγγελματική καριέρα με επιτυχίες. Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί το νέο τεχνικό επιτελείο της ομάδος μας για την νέα σεζόν».