×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

«Γκέλαρε» ο Πανελευσινιακός

«Γκέλαρε» ο Πανελευσινιακός

Την ευκαιρία στον Παναργειακό να πλησιάσει στη κορυφή έδωσε ο Πανελευσινιακός που έφυγε ισόπαλος από την έδρα της Δόξα Μανωλάδας.

από
στις 22/03/2015
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε ένα αμφίρροπο ματς με μεγάλη ένταση που καθήλωσε τους φιλάθλους Δόξα Μανωλάδας και Πανελευσινιακός κόλλησαν στο μηδέν με τους φιλοξενούμενους να δίνουν νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα καθώς ο έτερος αντίπαλος Παναργειακός κατάφερε να μειώσει την απόσταση από τη κορυφή στους 3.

Οι «σταχυοφόροι» είχαν τον έλεγχο καθόλη τη διάρκεια του ματς αλλά η ισοπαλία του αφήνει μία πικρία και μεγάλη απογοήτευση, όπως και νεύρα για το ακυρωθέν γκολ του Νίκου Κουσκουνά στις καθυστερήσεις την αναμέτρησης ως οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό Ζαρκάδα.

Στο 24′ ο δραστήριος Κουσκουνάς βρέθηκε σε απόσταση βολής απέναντι από τον πορτιέρο Τσάπαλο αλλά δε μπόρεσε να βρει δίχτυα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 36ο λεπτό με τον Παπαδόπουλο αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα εκατοστά άουτ.

Στο 59’ η Δόξα έχασε μοναδική στιγμή να ανοίξει το σκορ με τον Γκούρμο να πιάνει τη κεφαλιά αλλά ο Πουρής αντέδρασε σωστά και με τη βοήθεια του δοκαριού ο κίνδυνος πέρασε.

Στο 70’ ο Κουσκουνάς επιχείρησε ένα σουτ αλλά η μπάλα δε του έκανε το χατίρι με το τελικό 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Τσάπαλος, Αγουρίδης, Μπίζος, Αναγνωστόπουλος(86’Πλαστουργός), Παπαδόπουλος, Σωτηρόπουλος, Νικολόπουλος(89’Λιβάνης), Βάτσης, Γούρμος(77’Αργυρόπουλος), Μελετίδης, Κοτσόκολος.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Πουρής, Παπαπαναγιώτου, Στουρνάρας, Κουμπαρούλης, Μαρής Ριζογιάννης, Δουκάκης(64’Μπουσινάκης), Μακρίδης, Κουσκουνάς, Γκεμίσης(57’Γκέσιος), Φλίγkος.