×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Στην Γ' Εθνική η ΑΕ Αλεξάνδρειας, μέσω... Σεβαστής!

Στην Γ' Εθνική η ΑΕ Αλεξάνδρειας, μέσω... Σεβαστής!
από
στις 29/06/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δημήτρης Σαμαράς και Γιάννης Συμεωνίδης βρήκαν την "χρυσή τομή" και το ΑΦΜ του Διαγόρα Σεβαστής μεταφέρεται στην Ημαθία και την Αλεξάνδρεια, προκειμένου η τοπική ομάδα να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική - Απόλυτη επιβεβαίωση του pamebala.gr, το οποίο έγραψε για τον... "γαμο" δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Την συνταγή του Βόλου Ν.Π.Σ. και, μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία ακολούθησε και ολοκλήρωσε η Αθλητική Ένωση Αλεξάνδρειας, η οποία επίσης "ψώνισε" ΑΦΜ από Πιερία και κατάφερε να κερδίσει την συμμετοχή της στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανεξαρτήτως της καταγγελίας που έκαναν οι "πράσινοι" για τον αγώνα Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, την οποία αν κέρδιζαν θα προβιβάζονταν στην Γ' Εθνική, έτσι κι αλλιώς!

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΑ, κ. Σαμαράς, με τον πρόεδρο του Διαγόρα Σεβαστής κ. Συμεωνίδη συναντήθηκαν σήμερα στην Αθήνα (έχουν, μάλιστα, και συγγενική σχέση), προκειμένου να συζητήσουν τα διαδικαστικά επί του θέματος, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα και, τελικώς, να επιτυγχάνεται η συμφωνία μεταφοράς του ΑΦΜ της ομάδας του Διαγόρα στην Αλεξάνδρεια, για χάρη της τοπικής ομάδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, οι δύο άνδρες θα είναι αμφότεροι στη διοίκηση του συλλόγου που θα προκύψει από αυτήν την συνένωση, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία του στην Γ' Εθνική.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως οι "πράσινοι" θα είναι οι τρίτοι φετινοί εκπρόσωποι του Νομού Ημαθίας στην τρίτη εθνική, μαζί με την Νάουσα και τα Τρίκαλα.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 22:46