Φεύγουν από Λαγκαδά οι Στεφανίδης-Κρυστάλλης, στη… γωνία για Παναγιωτούδη

Φεύγουν από Λαγκαδά οι Στεφανίδης-Κρυστάλλης, στη… γωνία για Παναγιωτούδη
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 03/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την πόρτα της εξόδου περνά άμεσα στην ΑΠΕ Λαγκαδά ο Νέστορας Στεφανίδης. Ο έμπειρος επιθετικός, που πέτυχε 13 γκολ και ήταν πρώτος σκόρερ των «κυανόλευκων», συμφώνησε και παίρνει άμεσα την ελευθέρας του, συζητώντας ήδη με αρκετές ομάδες.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κατικαρίδη (συζητά για πρόσληψη βοηθού-γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων) αναμένεται να αποδεσμεύσει και τον έτερο έμπειρο φορ, Παντελή Κρυστάλλη (πρόσφερε πολλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, σε γήπεδο και αποδυτήρια) και έτσι θα χρειαστεί να «χτίσει» από… μηδενική βάση την επίθεση (έφυγαν και οι Παυλίδης, Ντούνγκα, Σκαθαρούδης).

Υπενθυμίζεται ότι ήδη ανανέωσαν οι Κοντέων, Αθανασιάδης, Καρασίμος, ενώ όλα ανοιχτά είναι για τους Καραμπά, Λεμονή, Πολύζο, Καραμανλή, Μπάρμπα και Αχαλινόπουλο, Τριανταφυλλίδη και Μουχάλη (δεδομένα έφυγαν οι Πολίτης, Ντούνγκα, Ρίζος, Σκαθαρούδης, Παυλίδης, Καρυπίδης, Καραογλανίδης).

Άμεσα η ΑΠΕΛ «κλείνει» δυο τερματοφύλακες από την Α1, ο ένας μάλλον ο Στέφανος Παλαβράκης του Θερμαϊκού, που απασχόλησε την Καρδία, ενώ ενδιαφέρουν ο παλιός γνώριμος μέσος, Κώστας Παναγιωτούδης (αν φύγει από Δόξα Δράμας) και ένας εξτρέμ από Β΄ τοπικό.