Οι υποψηφιότητες για τον πάγκο του Καμπανιακού

Οι υποψηφιότητες για τον πάγκο του Καμπανιακού
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 04/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αρνητικός για νέα συνεργασία με τον Καμπανιακό σε αυτή τη φάση δείχνει ο Νίκος Ζαπρόπουλος και έτσι οι υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία μειώνονται.

Για την ομάδα της Χαλάστρας «παίζουν» οι Χρήστος Ζήφκας, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, Γιώργος Νασιόπουλος και Νίκος Τσίμπος, χωρίς να αποκλείεται κίνηση για τον παλιό γνώριμο Λεωνίδα Υφαντίδη (δεν επιβεβαιώνεται κάτι ακόμα).

Με τους τέσσερις συγκεκριμένους γίνονται απανωτά ραντεβού τις τελευταίες ώρες και άμεσα θα επιλεγεί ο νέος «τιμονιέρης», πιθανότατα από αυτές τις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μικρό αβαντάζ έχουν οι Ζήφκας και Γεωργακόπουλος.

Ο πρώτος (μόνος μη Χαλαστρινός, καταγωγή από τη γειτονική Βραχιά) έχει δουλέψει σε Ηρακλή, Μαραθώνα, Ακρίτες Συκεών, ΠΑΟ Κουφαλίων, Ελευθεριακό, ΠΑΟΔ, ενώ ο Γεωργακόπουλος έχει ατού τη γνώση του ρόστερ, αφού είναι ο… τελευταίος προπονητής της ομάδας.

Ένα βήμα πίσω δείχνουν οι Νασιόπουλος (παλιά δόξα Παναθηναϊκού, Ηρακλή, Καβάλας, με προπονητική θητεία σε Ελπίδες Χαλάστρας και μέχρι πρότινος Εδεσσαϊκό, κερδίζοντας κύπελλο και βάζοντας βάσεις ανόδου) και Τσίμπος (με θητεία σε Εθνικό Μαλγάρων και Ελπίδες Χαλάστρας, παλαίμαχος Παναθηναϊκού, ΟΦΗ, Άρη).

Η διοίκηση του Βασίλη Παπαντωνίου ακολούθως θα ασχοληθεί με ανανεώσεις και μεταγραφές.