Με Γρ. Παπαδόπουλο-Ντουρτμέ η Καβάλα, τέλος ο Σταματόπουλος

Με Γρ. Παπαδόπουλο-Ντουρτμέ η Καβάλα, τέλος ο Σταματόπουλος
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 04/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Γεμίζει» αλλά και αλλάζει σημαντικά το δυναμικό η Καβάλα, που ανανέωσε με τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο, είναι κοντά σε ανανέωση με τον Στέλιο Μπλιο, αλλά αποχωρεί ο Παύλος Σταματόπουλος, ενώ ο ΑΟΚ απέκτησε τον 16χρονο εξτρέμ του συμπολίτη ΠΑΟΚ, Χρήστο Ντουρτμέ.

Μετά τον Καπνόπουλο, με τους «Αργοναύτες» ανανεώνει και ο γηγενής μεσοεπιθετικός, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, που έχει φορέσει το καραβάκι της Αργώ και στη Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και στη Δ΄ Εθνική.

Κοντά στην παραμονή στους «γαλάζιους» δείχνει και ο μεσοεπιθετικός, Στέλιος Μπλιος, ενώ στον αντίποδα από την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη αποχώρησε μετά τον Πτηνόπουλο και ο μεσοαμυντικός («εξάρι», δεξί μπακ, αλλά και στόπερ), Παύλος Σταματόπουλος, που ήταν βασικό στέλεχος της Καβάλας την τελευταία τριετία και απασχολεί ομάδες (και από Α΄ Κύπρου).

Ταυτόχρονα, η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη ολοκλήρωσε την πέμπτη μεταγραφή (μετά τους Δήμιζα, Ψάλτη, Λυμπεράκη και Χατζηκυριάκου), κάνοντας δικό της τον μόλις 16χρονο εξτρέμ του ΠΑΟΚ Καβάλας, Χρήστο Ντουρτμέ, κίνηση που λογίζεται φυσικά ως επένδυση και όχι ως λύση… ενδεκαδάτου.

Εργασίες… παντού

Ξεκινούν άμεσα οι βελτιωτικές εργασίες στον χλοοτάπητα του «Ανθή Καραγιάννη», ενώ ήδη προχωρούν αυτές στο προπονητικό κέντρο της Καβάλας, στο Κρυονέρι.

Στην… ατζέντα των «Αργοναυτών» είναι η… εξόρμηση για χορηγίες μέσα στην εβδομάδα, η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας και η πρόσληψη γυμναστή τερματοφυλάκων, αφού έχει αποχωρήσει ο Βαγγέλης Καρασάββας.