«Χτυπά» Διαμαντίδη-Β. Βοσνιάδη ο Μακεδονικός, καρέ ανανεώσεων

«Χτυπά» Διαμαντίδη-Β. Βοσνιάδη ο Μακεδονικός, καρέ ανανεώσεων
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 04/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αυξάνονται και… πληθύνονται οι μεταγραφικοί στόχοι του Μακεδονικού. Μετά τους «σταμπαρισμένους» Γουμάγια, Ηλιόπουλο, Μπουλγκουρίδη και Ζαφειρίδη, οι «πράσινοι» έχουν στο… ραντάρ τον Κώστα Διαμαντίδη και τον Βασίλη Βοσνιάδη.

Ο 31χρονος μέσος Διαμαντίδης ενημέρωσε τον Θερμαϊκό Θέρμης ότι επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου και μόλις πάρει ελευθέρας αναμένεται να «κλείσει» τυπικά.

Ο έμπειρος κεντρικός χαφ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ηρακλή, ΠΑΣ Γιάννινα, Φωστήρα, Ρόδο, ΠΑΟΔ, Επανομή, Τύρναβο, Νίκη Βόλου, Λαμία, Καβάλα, Δόξα Δράμας, Αλμωπό Αριδαίας, Απόλλωνα Σμύρνης και Εθνικό Γαζώρου. Όσο για τον Βοσνιάδη (γιος του προπονητή, Αλέκου, μικρότερος αδερφός του τερματοφύλακα Παναγιώτη), είναι 22χρονος αριστερός μπακ της Καρδίας, που παλιότερα έπαιξε σε Θερμαϊκό, Ν. Αγιονέρι, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Αχιλλέα Τριανδρίας.

Την ίδια στιγμή, ανακοινώθηκε ότι παραμένουν οι Γιάννης Ζαγναφέρης (επιθετικός και αρχηγός), Γιώργος Γαρύφαλλος (μέσος), Αλέξης Αντωνιάδης και Παναγιώτης Τσιαμπάζης (αμφότεροι στόπερ), ενώ ανακοινώθηκε επίσημα το «διαζύγιο» με τον Λεωνίδα Αχαλινόπουλο, αλλά και με τον Βαγγέλη Γεωργίου (για επαγγελματικούς λόγους), οι οποίοι πήραν τη σκυτάλη στις εκκαθαρίσεις από τους Κοντσίδη, Δήμου και Βεϊδαμενίδη.