«Φευγάτος» από Μακεδονικό ο Σπάσιτς, τον… πολιορκεί η Τρίγλια

«Φευγάτος» από Μακεδονικό ο Σπάσιτς, τον… πολιορκεί η Τρίγλια
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 04/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο επόμενο γκρουπ παικτών που θα… κουνήσουν «μαντήλι» στον Μακεδονικό φαίνεται πως θα είναι ο Στέφανος Σπάσιτς, λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο 30χρονος Σερβοέλληνας μέσος, που ήρθε τον Ιανουάριο και βοήθησε σημαντικά στην πορεία ανόδου, φέρεται ήδη να ενημέρωσε τους «πράσινους» για την πρόθεσή του να αποχωρήσει οικειοθελώς, για να αγωνιστεί σε πιο χαμηλή κατηγορία.

Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου, που για τη θέση του περιμένει τον Διαμαντίδη, δεν αναμένεται να σταθεί εμπόδιο, με τον πρώην άσο των Τρικάλων, Πιερικού, Δόξας Δράμας, Άρη, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μουδανιών, Αρναίας, Ν. Αγιονερίου, Επισκοπής και Αστέρα Βλαχιώτη να «παίζει» δυνατά για την Τρίγλια.

Η φιλόδοξη ομάδα της Χαλκιδικής (ενισχύθηκε διοικητικά, έχει οικονομική άνεση και βλέπει ψηλά) ετοιμάζει δυνατή πρόταση με τις… ευλογίες του νέου προπονητή της, Κώστα Γαλτσίδη και όλα δείχνουν ότι έχει τον πρώτο λόγο για να τον κάνει δικό της (άλλωστε ο Σπάσιτς δραστηριοποιείται στη Χαλκιδική), παρότι θα υπάρξουν και άλλοι… μνηστήρες.