Στα υπόψη της Δόξας οι Γκέσιος, Ντατίδης και Καραγιαννίδης

Στα υπόψη της Δόξας οι Γκέσιος, Ντατίδης και Καραγιαννίδης
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 07/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μέχρι τέλους περιμένει την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ η Δόξα, την ώρα που ο χορηγός των «Μαυραετών», Γιάννης Μπύρος βεβαίως ασχολείται με τον αυριανό γάμο της κόρης του, Σοφίας στο Πανόραμα Δράμας και περιμένει να «κλειδώσει» η κατηγορία συμμετοχής, μέχρι τη γενική συνέλευση της Τετάρτης.

Σίγουροι για το νέο ρόστερ δείχνουν οι… περσινοί Μαρκόπουλος, Παπαζούδης, Ρεβυθόπουλος, ο παλιός γνώριμος Σάββας Κυριακίδης, ενώ με αξιώσεις «παίζουν» τα ονόματα των Ριζογιάννη, Γκότοβου, Λίτσκα, Καραγκιολίδη, Μελίσσα.

Οι δυο τελευταίοι φυσικά είναι στόχοι για την εστία (ο Νίκος Μελίσσας μόνο για Φούτμπολ Λιγκ), ενώ στη λίστα δείχνει και ο Γιάννης Γκέσιος, 29χρονος επιθετικός του Αγροτικού Αστέρα, παλιότερα σε Άρη, Κέρκυρα, Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ελευσίνα, Βέροια, ΠΑΟΝΕ και Ρόδο.

Επίσης, απασχολούν δυο παίκτες του Καραϊσκάκη (ο οποίος δείχνει υπό διάλυση), οι Γκέρμαν Ντατίδης και Τέλης Καραγιαννίδης.

Ο πρώτος είναι 27χρονος αμυντικός χαφ (παίζει και δεξί μπακ), με θητεία σε Κ20 Ηρακλή, Αναγέννηση Επανομής, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ηρακλή, Τύρναβο και Κέρκυρα (στις δυο τελευταίες με Άγγελο Διγκόζη) και ο δεύτερος 27χρονος στόπερ (παίζει και «εξάρι»), με θητεία παλιότερα σε Πιερικό, Αιγάλεω, Δόξα Κρανούλας, Τηλυκράτη Λευκάδας, Κέρκυρα (ξανά με κόουτς Διγκόζη), Ρόδο και Ρούβα.