«Πακέτο» στον Πιερικό οι Σαμανίδης-Χρ. Λαζαρίδης

«Πακέτο» στον Πιερικό οι Σαμανίδης-Χρ. Λαζαρίδης
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 08/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ενισχύσεις στα… δεξιά για τον Πιερικό από την «αγορά» του νομού. Μια μέρα μετά την έλευση του γκολκίπερ της Πύδνας Κίτρους, Δημήτρη Παπατολίκα, η ομάδα της Κατερίνης έντυσε στα μελανόλευκα τους έμπειρους Κώστα Σαμανίδη και Χρήστο Λαζαρίδη, δεξί χαφ από Διαγόρα Σεβαστής και δεξί μπακ από Πύδνα Κίτρους αντίστοιχα, ενώ κοντά στην έξοδο δείχνει ο στόπερ, Στέφανος Κραγιόπουλος.

Οργανώνεται για τα καλά η ομάδα του Τάσου Ιωαννίδη, που με υπομονή και προσεκτικές επιλογές φιλοδοξεί να «χτίσει» ένα ανταγωνιστικό ρόστερ.

Οι Κατερινιώτες ολοκλήρωσαν την Παρασκευή διπλό «χτύπημα», φτάνοντας τα τρία αποκτήματα σε ένα διήμερο.

Ο Κώστας Σαμανίδης είναι 28χρονος δεξιός εξτρέμ (παίζει και μπακ, αλλά και από αριστερά υπηρεσιακά), που ξεχώρισε στην περσινή πορεία του Διαγόρα Σεβαστής, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Εθνικό Κατερίνης, Πύδνα Κίτρους και Λεπτοκαρυά (απασχολώντας πρόσφατα και τον Ποσειδώνα). Ο Χρήστος Λαζαρίδης είναι 32χρονος δεξιός μπακ (παίζει και χαφ), που πέρυσι έπαιξε στην Πύδνα Κίτρους (συμπαίκτης με Παπατολίκα) και παλιότερα επίσης στον Πιερικό, αλλά και σε Ποσειδώνα Ν. Πόρων, Καστοριά, Βατανιακό, Τηλυκράτη Λευκάδας, Εθνικό Κατερίνης, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Ρούβα.

Πολύ κοντά δείχνει και παλιός γνώριμος στόπερ για τους «μελανόλευκους» (μάλλον κανείς από Ντόικιτς, Κωτσιόπουλο ή Δημητρίου, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση), ενώ πιθανότατα αποχωρεί ο Στέφανος Κραγιόπουλος (δείχνει να απασχολεί τον Ολυμπιακό Βόλου).

Η διοίκηση του Γιώργου Κοκαβίδη κυνηγά το «μπαμ» στην επίθεση, είτε με αλλοδαπό, είτε με Έλληνα επιπέδου Φούτμπολ Λιγκ, εκτός νομού, με τον οποίο υπήρξε προσέγγιση αλλά και αρχική διαφορά στο οικονομικό. Από Δευτέρα η ομάδα της Πιερίας είναι πιθανό να ανακοινώσει και τους συνεργάτες του Ιωαννίδη στο επιτελείο.

φωτό pierikosnews

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017 03:19