Υποψήφιος για Κιλκισιακό και Καρδία ο Αλέξανδρος Πόπτσης

Υποψήφιος για Κιλκισιακό και Καρδία ο Αλέξανδρος Πόπτσης
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 10/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο στόχαστρο του Κιλκισιακού και του ΑΟ Καρδίας φέρεται να έχει μπει ο στόπερ, Αλέξανδρος Πόπτσης, μετά την αποχώρησή του από τον Άρη Παλαιοχωρίου, όπου στέφθηκε πρωταθλητής (ένα εξάμηνο στη Χαλκιδική).

Ο έμπειρος αμυντικός συνεργάστηκε με τον Λεωνίδα Υφαντίδη στο Παλαιοχώρι και παλιότερα στον Καμπανιακό και έτσι μόνο απίθανο δεν είναι να τον ακολουθήσει και στο Κιλκίς, καθώς υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση.

Όσο για την Καρδία, ο Πόπτσης ενδιαφέρει τους «πράσινους» για το κέντρο των μετόπισθεν, αφού υπάρχουν αρκετές αποχωρήσεις (Μάντζιος, Γ. Μπιμπισίδης), ενώ φυσικά δεν αποκλείεται να μπει «σφήνα» και κάποια άλλη ομάδα, για τον άλλοτε αμυντικό Καβάλας, Πανθρακικού, Κ20 Ηρακλή, Βυζαντίου Κοκκινοχώματος.

Πάντως, ήδη στο Κιλκίς βρέθηκε ο νέος τεχνικός των «κυανέρυθρων», Λεωνίδας Υφαντίδης, που ξεκινά το σχεδιασμό του νέου ρόστερ σε συνεργασία με τη διοίκηση (θα κάνει εισηγήσεις και θα γίνει ξεκαθάρισμα στο περσινό ρόστερ), ενώ η Καρδία του Φώτη Αλεξίου αναζητά τερματοφύλακα (βρέθηκε στόχος, με θητεία σε Γ΄ Εθνική και Α1), επιθετικό, στόπερ και κεντρικό χαφ.