Βόμβα στον Εύοσμο: Αγοράζει το ΑΦΜ του Αστέρα η Δόξα Δράμας ;

Βόμβα στον Εύοσμο: Αγοράζει το ΑΦΜ του Αστέρα  η Δόξα Δράμας ;

Τεράστιο παρασκήνιο έχουμε τις τελευταίες ώρες στον Εύοσμο με έντονη οσμή «εκδίκησης» από τον κ.Θεοδωρίδη που ξήλωσε και το τελευταίο καρφί από το γήπεδο!

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 11/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Έντονη κινητικότητα παρατηρείτε τις τελευταίες ημέρες στον Εύοσμο με τις εξελίξεις να βρίσκονται κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού!

Η απόφαση του μεγαλομετόχου κ. Θεοδωρίδη να τα παρατήσει… μάλλον δεν ήταν η αναμενόμενη και η χρονική στιγμή σαφώς και δυσκολεύει την κατάσταση.

Και ενώ ο πρόεδρος του ερασιτέχνη  κ. Αρετάκης κινείται σε όλα τα επίπεδα για την εξεύρεση της σωστής λύσης, ο κ. Θεοδωρίδης από την δική του πλευρά είναι βέβαιο πως κάτι…. θα έχει στο μυαλό του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pamebala.gr  τα τελευταία εικοσιτετράωρα έπεσε στο τραπέζι πρόταση από την Δόξα Δράμας για την αγορά του ΑΦΜ του Αγροτικού Αστέρα έναντι πολύ σεβαστού ποσού!

Διακαής πόθος του Γιάννη Μπύρου όλοι γνωρίζουν πως είναι να ανέβει κατηγορία η Δραμινή ομάδα με κάθε τρόπο!

Η περίπτωση αυτή βέβαια θα δημιουργούσε στον Εύοσμο μία νέα ΜΟΥΣΟΥΛΗ…. όπου είναι άγνωστο εάν ποτέ θα βλέπαμε εκεχειρία.

Ωστόσο «σκαλίζοντας» το πολύ καυτό θέμα με τις προθέσεις του κ.Θεοδωρίδη ανακαλύφθηκε άλλο ένα το οποίο δείχνει τον μεγαλομέτοχο του Αγροτικού Αστέρα να αιφνιδιάζει έως τις 20 του μήνα και να δηλώνει κανονικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση ….κοντός ψαλμός αλληλούια…