«Κλείνει» Παναγιωτίδη και Τσατσαρώνη η Καρδία

«Κλείνει» Παναγιωτίδη και Τσατσαρώνη η Καρδία
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 11/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μια ανάσα από νέο διπλό «χτύπημα» απέχει η Καρδία, που φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον τερματοφύλακα της Νίκης Μεσημερίου, Στέφανο Παναγιωτίδη και τον αμυντικό από την Κ20 του Πλατανιά Χανίων, Χριστόφορο Τσατσαρώνη.

Ο Παναγιωτίδης, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, στα 24 δείχνει ώριμος για γάντια βασικού στους «πράσινους», καλύπτοντας το κενό του Φαρμάκη, έχοντας προϋπηρεσία και… ένσημα σε Θερμαϊκό Θέρμης, Ηρόδοτο (βασικός στη Γ΄ Εθνική), Αστραπή Μεσαίου, πριν το Μεσημέρι.

Όσο για τον 20χρονο,Τσατσαρώνη, έπαιζε στην Κ20 του Πλατανιά, ενώ είχε συμμετοχές στις ακαδημίες του Άρη και τον Εθνικό Πυλαίας, παίζοντας τόσο ως στόπερ, όσο και στα άκρα των μετόπισθεν.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν αποκτηθεί οι Τσελεπής, Μαρινόπουλος, Καπρίλης, Βασιλειάδης, ενώ «έκλεισε» και τυπικά ο 18χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων, Μπάμπης Καρασαββίδης, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο.

Πλέον, η ομάδα του Φώτη Αλεξίου αναζητά σέντερ φορ, για να… μπει στα «παπούτσια» του Πάνου Κωνσταντινίδη, «9άρι» που θα κάνει τη διαφορά παραγωγικά, δίπλα στους Ξανθόπουλο (δύσκολα θα τον… αφήσουν να φύγει παρά τις προτάσεις) και Βερνάρδο.

Επίσης, η Καρδία αναμένεται να αποκτήσει ακόμα ένα στόπερ (πάντα στα υπόψη ο Πόπτσης, που «παίζει» και για Κιλκισιακό, αλλά και κεντρικό χαφ.