Πήρε Μπενίσκο-Δημητρουλόπουλο η Αλεξάνδρεια, νέες ανανεώσεις

Πήρε Μπενίσκο-Δημητρουλόπουλο η Αλεξάνδρεια, νέες ανανεώσεις
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 11/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με γοργά βήματα «τρέχει» ο σχεδιασμός στη νεοφώτιστη Αλεξάνδρεια, με έντονο… άρωμα, Διαγόρα Σεβαστής, όχι μόνο σε ΑΦΜ, νέα διοίκηση (μείγμα) και τεχνικό τιμ, αλλά και στο ρόστερ.

Καταρχήν, μετά τους Αβραμόπουλο, Πέτκο και Λίτσι, η ομάδα της Ημαθίας «έδεσε» ακόμα δυο στελέχη του περσινού ρόστερ, τους Νίκο Σαρηγιαννίδη και Δημήτρη Πέικο.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον επιθετικό Μίμη Μπενίσκο και τον αμυντικό χαφ, Ζαχαρία Δημητρουλόπουλο («έπαιζαν» και για τον Ποσειδώνα Πόρων, που όμως είναι σε καθεστώς αβεβαιότητας και δεν τον περίμεναν), που σμίγουν ξανά με τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο Μπενίσκος δε θέλει φυσικά πολλές συστάσεις, με τον 36χρονο υψηλόσωμο στράικερ να γυρνά σε γνώριμα λημέρια, αφού έπαιξε και παλιά στην Αλεξάνδρεια, την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, ενώ ακόμα αγωνίστηκε σε Άρη, Αγροτικό Αστέρα, Θρασύβουλο, Εθνικό Αστέρα, Οδυσσέα Κορδελιού, Λαμία, Εθνικό Φιλιππιάδας και Νάουσα.

Όσο για τον Δημητρουλόπουλο, είναι 31χρονος «κόφτης», που πριν τον Διαγόρα Σεβαστής έπαιξε σε Καστοριά, Φωκικό, Εθνικό Κατερίνης, Πανηλειακό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Κυπαρισσία, Ερμιονίδα, Καλαμάτα, Βάρδα και Πανόπουλο.

Πλέον, στο στόχαστρο για τους «πράσινους» είναι τέσσερις ακόμα παίκτες από την Πιερία, οι Σκλιοπίδης («παίζει» και για Αγροτικό Αστέρα), Δημητρίου και Κουμπούλα, αλλά και ο έμπειρος στόπερ της Πύδνας Κίτρους, Νέστορας Κωτσιόπουλος (παλιότερα και Πιερικό-Λάρισα).