Καρέ ανακοινώσεων ο Μακεδονικός

Καρέ ανακοινώσεων ο Μακεδονικός
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 12/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τις τέσσερις πρώτες μεταγραφές ανακοίνωσε τις τελευταίες ώρες ο Μακεδονικός, που έντυσε και επίσημα στα πράσινα τους Γουμάγια, Ηλιόπουλο, Μπουλγκουρίδη και Ζαφειρίδη, ενώ άμεσα αναμένεται συνέχεια στην ενίσχυση.

Αφού ξεκαθάρισε το τοπίο με το περσινό ρόστερ, η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου «τρέχει» το πλάνο για νέες προσθήκες. Αναλυτικά τα δελτία Τύπου: «Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται το μεταγραφικό πλάνο του Μακεδονικού για την νέα χρονιά καθώς η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία αρχικά με τον έμπειρο τερματοφύλακα Γιώργο Γουμάγια και στην συνέχεια με τον 28χρονο μέσο Ανέστη Ζαφειρίδη, δείχνοντας εμπράκτως την θέληση του συλλόγου να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο 39χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Γουμάγιας είχε καταφέρει να κάνει το όνομά του γνωστό σε ολόκληρη τη φίλαθλη Ελλάδα το 2010, όταν σε έναν αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Αίαντα Σαλαμίνας ως τερματοφύλακας του Πιερικού είχε αποκρούσει τέσσερα πέναλτι. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπου παρέμεινε εκεί για 4,5 χρόνια. Στη συνέχεια, πέρασε από Καστοριά, ΑΕ Λεμεσού, Αλκή Λάρνακας, Πανναυπλιακό, Πολύκαστρο, Θερμαϊκό Θέρμης, Πανθρακικό, Εθνικό Αστέρα, Πιερικό, Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας, Απόλλωνα Σμύρνης και Κηφισιά στην οποία άνηκε την περσινή περίοδο.

Ο Ανέστης Ζαφειρίδης χαρακτηρίζεται ως ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής στην ανάπτυξη που θέλει να δώσει η ομάδα του Μακεδονικού στον χώρο του κέντρου και διακρίνεται για τα τρεξίματα του και την ηρεμία στο παιχνίδι του. Ο έμπειρος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον Ατρόμητο Γεροσκήπου. Από το 2013 μέχρι και το 2015 πρόσφερε τις υπηρεσίες του με μεγάλη επιτυχία στο Γιούχτα και στην συνέχεια της καριέρας του φόρεσε την φανέλα της Κηφισιάς και του Ιωνικού. Ο Μακεδονικός καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένειά του άλλους δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές και τους εύχεται μια υγιή χρονιά και κάθε επιτυχία με τα χρώματα του συλλόγου».

Νωρίτερα, ο Μακεδονικός εξέδωσε ανακοίνωση για τους Μπουλγκουρίδη και Ηλιόπουλο: «Ο Α.Σ. Μακεδονικός βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δύο σημαντικές μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, των έμπειρων ποδοσφαιριστών Δημήτρη Ηλιόπουλου και Δημήτρη Μπουλγκουρίδη. Ο 25χρονος Ηλιόπουλος αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στην ΑΕ Ιστιαίας και Ιωνικό, ενώ έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της Επισκόπης, Αιολικού και του Κιλκισιακού. Πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο επιθετικό που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επιθετικής γραμμής.

Παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στην απόκτηση και του 32χρονου αμυντικού Δημήτρη Μπουλγκουρίδη που αγωνιζόταν και αυτός την προηγούμενη σεζόν με την φανέλα της ΑΕ Ιστιαίας συμβάλλοντας τα μέγιστα στους πρωταθλητές Ευβοίας. Ο σύλλογος καλωσορίζει του δύο παίχτες και τους εύχεται μια υγιής και γεμάτη από επιτυχίες χρονιά με την ομάδα του Μακεδονικού». Ο Μπουλγκουρίδης βεβαίως είναι δεξί μπακ, με θητεία ακόμα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δόξα Δράμας, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα Αρναίας, Νάουσα, Κοζάνη, Βισαλτιακό Νιγρίτας και Εθνικό Αστέρα».

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

Οι επόμενοι που θα ανακοινωθούν από τον Μακεδονικό θα είναι πιθανότατα μεταξύ άλλων οι Κώστας Διαμαντίδης, Βασίλης Βοσνιάδης, ενώ για τη θέση του επιθετικού «παίζει» ο Σάκης Κανούλας (πέρυσι Πανσερραϊκό) και ίσως φορέσει τα πράσινα, αν δεν βρει άμεσα ομάδα Φούτμπολ Λιγκ.