Τέσσερις μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις στη Δόξα Δράμας

Τέσσερις μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις στη Δόξα Δράμας
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 12/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τέσσερις συν… τρεις επισημοποιήσεις στη Δόξα Δράμας, που απέκτησε όπως αναμενόταν τους Γιώργο Λίτσκα και Σάββα Κυριακίδη από την Καβάλα, τον Παντελή Ριζογιάννη (μεσοαμυντικός Τρικάλων) και το νεαρό γκολκίπερ Φώτη Πριτσίδη (Μεσούνης), ενώ γνωστοποίησε την παραμονή των Μαρκόπουλου, Παπαζούδη και Ρεβυθόπουλου.

Την πρώτη «καπαρωμένη» εφτάδα του ρόστερ, που είχε «κλειδώσει» από μέρες, έδωσαν στη δημοσιότητα οι «Μαυραετοί», που πήραν… φόρα και περιμένουν μήπως αλλάξει κάτι στον ΚΑΠ και παίξουν Φούτμπολ Λιγκ, αναπληρώνοντας τα κενά που προκύπτουν στην παρακάτω κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Γιώργο Λίτσκα (πρώτος σκόρερ Καβάλας, σκόραρε και στα δυο ματς με τη Δόξα πέρυσι): «Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Γιώργου Λίτσκα. Ο νεαρός άσσος της Δόξας ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 του Πανθρακικού, ενώ πέρασε κατά σειρά από τη μεγάλη ομάδα του Πανθρακικού, τον Έβρο Σουφλίου, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Καβάλα. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Η ανακοίνωση για την επιστροφή του Σάββα Κυριακίδη, μετά από ενάμιση χρόνο (συμπαίκτης με τον Λίτσκα στους «Αργοναύτες», επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του «pamebala.gr): «Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Σάββα Κυριακίδη, ο οποίος επιστρέφει και πάλι στην ομάδα μας. Ο άσσος των «μαυραετών» ξεκίνησε την καριέρα του από το σύλλογο μας, ενώ αγωνίστηκε κατά σειρά στα Τρίκαλα, στη Λαμία, Απόλλων 1926, Θήβα, Οδυσσέα Αναγέννησης, Πανσερραικό, Νίκη Βόλου, Οδυσσέα Κορδελιού, Δόξα Δράμας, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Καβάλα. Καλωσορίζουμε τον Σάββα Κυριακίδη στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Η ανακοίνωση για το «μπαμ» με τον Παντελή Ριζογιάννη, επιβεβαιώνοντας άλλη μια αποκάλυψη του «pamebala.gr»: «Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Παντελή Ριζογιάννη. Ο άσσος των «μαυραετών» ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 της Ξάνθης, ενώ αγωνίστηκε κατά σειρά στη μεγάλη ομάδα της Ξάνθης, τον ΑΟ Τρικάλων, τη Νίκη Βόλου, τον Πανελευσινιακό, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν και πάλι τα Τρίκαλα. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

 

Τέταρτη και τελευταία μεταγραφή για την Τετάρτη, η έλευση-επένδυση του 18χρονου Θρακιώτη τερματοφύλακα της Μεσούνης, Φώτη Πριτσίδη, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο και απασχόλησε αρκετές ομάδες: «Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου Φώτη Πριτσίδη. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ

Σύντομα θα ανακοινωθεί η σύσταση του τεχνικού επιτελείου, με Άγγελο Διγκόζη και συνεργάτες, οι επόμενες προσθήκες (στο… κάδρο οι Πόποβιτς, Καραγιαννίδης, Ντατίδης κ.α.), αλλά και αρκετές ανανεώσεις. Οι τρεις πρώτες ήταν γνωστές και ανακοινώθηκαν: «Ο ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές: 1.Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο, 2.Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο, 3.Σωτήριο Παπαζούδη».