«Άγκυρα» στην Καρδία ο Ξανθόπουλος, νέο απόκτημα ο Κουρκουβίνος

«Άγκυρα» στην Καρδία ο Ξανθόπουλος, νέο απόκτημα ο Κουρκουβίνος
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 13/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ (μένει κυρίως κεντρικός χαφ και ένας φορ ακόμα) βαδίζει η Καρδία, που οριστικοποίησε μια σημαντική εσωτερική μεταγραφή, αυτή του Μιχάλη Ξανθόπουλου.

Ο έμπειρος επιθετικός, πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «πράσινων» με περίπου 70 γκολ, «ριζώνει» στην Καρδία για πέμπτη χρονιά (παλιότερα στον Αχιλλέα Τριανδρίας), έχοντας ηγετικό ρόλο και στη νέα εποχή (υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες στον τομέα σκοράρισμα, αφού έφυγε και ο Πάνος Κωνσταντινίδης).

Ο 27χρονος φορ έγινε δέκτης αρκετών κρούσεων (Μηχανιώνα, Καλλικράτεια, Επανομή κ.α.), αλλά έμεινε… πιστός στην ομάδα του Φώτη Αλεξίου, με την οποία έχει «δεθεί». Αναλυτικά, το δελτίο τύπου για την παραμονή του Ξανθόπουλου, αλλά και την έλευση του νεαρού Κουρκουβίνου:

«Με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας, για πέμπτη χρονιά, με τον αρχισκόρερ της ομάδος μας και Αρχηγό, Μιχάλη Ξανθόπουλο. Οι ιστορίες με τα γκόλ του "Αir Μaik" συνεχίζονται..! Επίσης παίκτης της ομάδος μας από φέτος θα είναι και ο νεαρός, αριστερός μπάκ χάφ, Θωμάς Κουρκουβίνος (1998, Εθνικος Πυλαίας). Ευχόμαστε και στους δυό Υγεία και Επιτυχίες».

Την ίδια στιγμή, ανοιχτό είναι το θέμα ανανέωσης με τον Προσκυνητόπουλο, ενώ μετά τον Μαυρή (συνεχίζει στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας), δύσκολα θα μείνει και ο δεξιός μπακ, Αλέξανδρος Βόσδου (πιθανότατα αποχωρούν και οι Αγτζίδης-Χιντασέλι).