Πέντε αμυντικούς από Πιερία «καπάρωσε» η Αλεξάνδρεια!

Πέντε αμυντικούς από Πιερία «καπάρωσε» η Αλεξάνδρεια!
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 16/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νέα άμυνα, με… υλικά από Πιερία «χτίζουν» στην Αλεξάνδρεια, αφού υπάρχουν προφορικές συμφωνίες με τους Δημήτρη Σκλιοπίδη, Δημήτρη Δημητρίου, Γιώργο Τερζή (Διαγόρα Σεβαστής), Λάντι Κόλα και Νέστορα Κωτσιόπουλο (Πύδνας Κίτρους)!

Η έλευση των Μπενίσκου-Δημητρουλόπουλου ήταν το… ορεκτικό για την ομάδα της Ημαθίας, που τινάζει τη μπάνκα, με νέες ενισχύσεις από Πιερία (ελέω των διασυνδέσεων της νέας εμπλουτισμένης διοίκησης).

Στην ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου «κλείνει» άμεσα μια πεντάδα αμυντικών, που συμφώνησε και μένουν υπογραφές και ανακοινώσεις, εκτός απροόπτου τη Δευτέρα. Συγκεκριμένα, τα πράσινα της Αλεξάνδρειας προβάρει ο 33χρονος δεξιός μπακ, Δημήτρης Σκλιοπίδης, με θητεία σε Αγροτικό Αστέρα (είχε ακουστεί ξανά το όνομά του, ως υποψήφιο για επιστροφή), Πανθρακικό, Πιερικό, Ιωνικό και μέχρι πρότινος Διαγόρα Σεβαστής.

Από τη συγκεκριμένη ομάδα θα αποκτηθούν και οι στόπερ Δημήτρης Δημητρίου (28χρονος και υψηλόσωμος άλλοτε Πιερικού, Φωκικού, Εθνικού Κατερίνης, Πύδνας Κίτρους, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας) και Γιώργος Τερζής (33χρονος, πρώην Φωκικού, Τριγλίας Ραφήνας, Πιερικού, Φωστήρα, Ατρομήτου, Εθνικού και Πεύκης).

Στο κατώφλι για τους νεοφώτιστους βρίσκονται και δυο παίκτες της Πύδνας Κίτρους, ο στόπερ και αρχηγός Νέστορας Κωτσιόπουλος (26χρονος, παλιότερα σε Πιερικό, Λάρισα και Βατανιακό) και ο 27χρονος Αλβανός πλάγιος μπακ, Λάντι Κόλα (ακόμα σε Θύελλα Φιλώτα, Λευκάδια, Αιγινιακό, Βατανιακό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας).

ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΡΑΚΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ Η Γ.Σ.

Ανανεώσεων συνέχεια στην Αλεξάνδρεια (μετά τους Πέικο, Πέτκο, Λίτσι, Αβραμόπουλο, Σαρηγιαννίδη), αφού στα πράσινα συνεχίζει ο 33χρονος τερματοφύλακας, Τάσος Καρακούτσης, με μεγάλη εμπειρία στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Καρακούτσης ήρθε πέρυσι τον Γενάρη από τον Ερμή Ζωνιανών, ενώ με την ομάδα της Ημαθίας ανανέωσε και ο 17χρονος επιθετικός, Κώστας Γιοβανόπουλος (ήρθε πριν ένα χρόνο από τον Αλιάκμονα Νησελίου.

Τέλος, την Τετάρτη θα λάβει χώρα η γενική συνέλευση της Αλεξάνδρειας, στις 19.30 στο Δημαρχείο, για απολογισμό της περσινής χρονιάς και ενημέρωση για τον σχεδιασμό της επόμενης.