Φινάλε για Μκρτσιάν, Πινδώνη, Παπαζαχαρία στη Δόξα Δράμας

Φινάλε για Μκρτσιάν, Πινδώνη, Παπαζαχαρία στη Δόξα Δράμας
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 17/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποχωρεί μετά από ένα εξάμηνο στη Δόξα Δράμας ο Ανδρέας Μκρτσιάν (δεύτερη θητεία, ήρθε τον χειμώνα από τον Πανθηραϊκό).

Ο Εβρίτης μεσοαμυντικός αποχαιρέτησε τους «Μαυραετούς» μέσω διαδικτύου, με την εξής ανάρτηση:

«Καθε τελος και μια καινουρια αρχη..Ομαδες σαν την Δόξα σου διδάσκουν ήθος και πολιτισμό στις εποχές που αυτο ειναι είδος υπό εξαφάνιση! Χαρα μου που υπήρξα μέλος της για δευτερη φορά και στεναχωριέμαι που δεν μπορέσα και δεν μπορέσαμε να δώσουμε την χαρά που άξιζει αυτος ο υπέροχος κοσμος κ φυσικα ο κύριος Μπυρος! Να σας εχει ο Θεος καλα και να συνεχίσετε να στηρίζετε και να αγαπάτε την ομάδα!».

Από τη Δόξα έφυγε με προορισμό τον Απόλλωνα Λάρισας και ο στόπερ Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, ενώ παρελθόν λογίζεται και ο μέσος Σάκης Πινδώνης.

Από το περσινό ρόστερ, μετά την παραμονή των Μαρκόπουλου, Παπαζούδη, Ρεβυθόπουλου και Παναγιωτούδη, βασική εκκρεμότητα δείχνει η ανανέωση με τον Βασίλη Βιτλή, τον Χαλκιδικιώτη αριστερό μπακ που μετά από εξαιρετική σεζόν απασχολεί ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Άμεσα στην ομάδα του Άγγελου Διγκόζη περιμένουν αλλαγή του ΚΑΠ, για άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ, με τον Γιάννη Μπύρο να σχεδιάζει την Κ19, μαζί με τον Νίκο Ιωσηφίδη, ενώ στην… παρέα και την «οικογένεια» των Δραμινών προστέθηκε όπως αναμενόταν ο παλιός γνώριμος Αντώνης Κασδοβασίλης.

Στα μεταγραφικά, με εντολή Μπύρου μπαίνει προσωρινά… πάγος, ώσπου να ξεκαθαρίσει η κατηγορία συμμετοχής, με τους Τέλη Καραγιαννίδη κα Γκέρμαν Ντατίδη του Καραϊσκάκη να δείχνουν συγκριτικά πιο κοντά.