Επίσημα στον Κιλκισιακό οι Μοσχάκης-Παλάσκας

Επίσημα στον Κιλκισιακό οι Μοσχάκης-Παλάσκας
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 18/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παίκτες του Κιλκισιακού και με τη… βούλα έγιναν τη Δευτέρα όπως αναμενόταν οι Γιώργος Μοσχάκης (μεσοεπιθετικός Ρόδου) και Χρήστος Παλάσκας (μεσοαμυντικός Στρατωνίου), επιβεβαιώνοντας τη διπλή αποκάλυψη του pamebala.gr.

Aμφότεροι θα δυναμώσουν σημαντικά την ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη (οι δυο νεοαποκτηθέντες ήταν μάλιστα συμπαίκτες στην Αναγέννηση Γιαννιτσών στη Φούμπολ Λιγκ), που πήραν τη σκυτάλη ενίσχυσης από τους Παναγιωτόπουλο-Πιπερτζή, ενώ οι Κιλκισιώτες ανακοίνωσαν και την παραμονή του Ραφαελίδη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Κιλκισιακού:

«Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου μεσοαμυντικού Χρήστου Παλάσκα. Με θητεία στις εθνικές κατηγορίες ο Παλάσκας προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο Παλάσκας έχει αγωνιστεί στη Football League με τον Αγροτικό Αστέρα, Εθνικό Γαζώρου και Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Πήρε το δέκα το καλό!

Παίκτης του Κιλκισιακού είναι και επίσημα ο 28χρονος επιτελικός μέσος Γιώργος Μοσχάκης! Μια σημαντική κίνηση για τον ΑΟΚ, αφού ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει θητεύσει για αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Μοσχάκης έχει άρτια τεχνική κατάρτιση, ενώ ξεχωρίζει και για τις εκτελέσεις στις στατικές φάσεις. Ξεκίνησε τη καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή, παίζοντας και στη πρώτη ομάδα του Γηραιού. Εχει θητεύσει στον Πανθρακικό, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στη Δόξα Δράμας, στη Κέρκυρα, στα Τρίκαλα, αλλά και στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Το τελευταίο εξάμηνο φόρεσε τη φανέλα της Ρόδου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Κιλκισιακός και Κώστας Ραφαελίδης συνεχίζουν μαζί και στη Γ΄ Εθνική! Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας που έχει κερδίσει τους πάντες με την αγωνιστικότητά του και τη συμπεριφορά του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και θα προσφέρει και του χρόνου τις υπηρεσίες του στον ΑΟΚ!
Πλέον ο Κιλκισιακός ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του, αφού καλώς εχόντων των πραγμάτων το παζλ του έμψυχου δυναμικού αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, οπότε και είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας».

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΝΤΟΥΝΗ

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα για την απόκτηση τερματοφύλακα από τη Φούτμπολ Λιγκ και σενάρια θέλουν τους Κιλκισιώτες να εξετάζουν ανάμεσα στις άλλες λύσεις τον 20χρονο γκολκίπερ, Παναγιώτη Ντούνη, με θητεία σε ΑΕΚ και Καλλιθέα (μέχρι πρότινος), χωρίς φυσικά να υπάρχει κάτι δεδομένο.