Επιστροφή Κασδοβασίλη: Διαχρονική αξία και ποιότητα πλέον στην Δράμα!

Επιστροφή Κασδοβασίλη: Διαχρονική αξία και ποιότητα πλέον στην Δράμα!
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 18/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Ως μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του καλοκαιριού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η  επιστροφή του Αντώνη Κασδοβασίλη στην πόλη της Δράμας και στην ομάδα που γιγαντώθηκε την Δόξα Δράμας.

Ένας αμυντικός ογκόλιθος με πλούσιο ταλέντο την εποχή εκείνη επιστρέφει φυσικά για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ιστορική ομάδα με τους χιλιάδες φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα!

Το Άσπρο και Μαύρο παίρνει πλέον χρώμα…. και προσδίδει άλλον αέρα στα αποδυτήρια της ομάδος που φέτος τα έδωσε όλα για την διάκριση και την άνοδο.

Η παρουσία του Αντώνη Κασδοβασίλη σηματοδοτεί πάρα πολλά για την περήφανη πόλη της Δράμας.

Έστω και αργά ο Γιάννης Μπύρος κατάλαβε πως ήταν επιτακτική ανάγκη να φέρει δίπλα του ένα πρόσωπο με τεράστια εμπειρία και γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο.

Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτήν την κίνηση ίσως την πιο πετυχημένη καθώς ο συμπαθής στο ευρύ κοινό Αντώνης έχει τον τρόπο να «ενώσει» και παράλληλα να προσδώσει κύρος.

 Όπως παλιά τότε που η ιστορική ομάδα της Δόξας Δράμας ήταν μεν ο φόβος και ο τρόμος αλλά παράλληλα ενέπνεε και απόλυτο σεβασμό.

Η παρουσία του Αντώνη Κασδοβασίλη έρχεται σε μια στιγμή που ταυτόχρονα έχουν εκδιωχτεί όλα τα «ποντίκια» που ο καθένας κοιτούσε μόνο την πάρτη του και τίποτε άλλο , γιατί πολύ απλά δεν αγαπούσαν την Δόξα Δράμας!

Η επιστροφή του Αντώνη αλλάζει άρδην την ατμόσφαιρα και την αύρα στα αποδυτήρια και τον πάγκο της ομάδος.

Είναι κάτι σημαντικό και για όλους εμάς που μεγαλώσαμε μαζεύοντας τα χαρτάκια –αυτοκόλλητα με τους παίκτες της ιστορικής Δόξας Δράμας.

Τώρα ναι και τα χρήματα του Γιάννη Μπύρου μπορούν να πιάσουν τόπο και όλοι οι υπόλοιποι να δούμε σοβαρά την νέα προσπάθεια!

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 14:26