ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Ανανέωσε ο Λάμπρος Πολίτης

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Ανανέωσε ο Λάμπρος Πολίτης

Ανακοινώθηκαν οι νικητές της λαχειοφόρου αγοράς

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 19/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Η   διοίκηση   του   Α.Ο.   ΧΑΛΚΙΣ   είναι   στην   πολύ   ευχάριστη   θέση   να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας (για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο) με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Λάμπρο Πολίτη!   

  Ο   φέρελπις   μεσοεπιθετικός   μας,   θα   συνεχίσει   να   αγωνίζεται   με   την «Αρέθουσα» στο στήθος καθώς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και πριν λίγο   πήρε   την   προκαταβολή   του,   όπως   και   οι   υπόλοιποι   παίκτες   του περσινού  ρόστερ που ανανέωσαν.  

   Ευχόμαστε   ολόψυχα   καλή   επιτυχία   στον   Λάμπρο,   μακριά   από τραυματισμούς και πολλές επιτυχία.

 

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ

 

  Το γραφείο Τύπου κι επικοινωνίας του συλλόγου ενημερώνει ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου, οι τυχεροί αριθμοί όπου προέκυψαν για την λαχειοφόρο μας είναι:

1oς νικητής: 5871

2ος νικητής: 5768

3ος νικητής: 1684

4ος νικητής: 1741    

Οι νικητές θα πρέπει να έχουν το τυχερό τους λαχείο(-κουπόνι) και να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ομάδας (22213.09211 & 6955.005192),ώστε να ενημερωθούν για τα περαιτέρω. 

 Η επικοινωνία είναι καλό να γίνει άμεσα, ώστε να τρέξουν οι διαδικασίες σύμφωνα   με   το   ιδιωτικό   συμφωνητικό   που   έχει   υπογραφεί   μεταξύ   της ομάδας και της εταιρείας που διεξήγαγε την λαχειοφόρο

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 12:16