Ανακοίνωσε και Γαλακτερό η Ελπίδα Σκουτάρεως

Ανακοίνωσε και Γαλακτερό η Ελπίδα Σκουτάρεως
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 20/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στα πράσινα ακόμα έναν Σερραίο παίκτη πρώτης γραμμής έντυσε η Ελπίδα Σκουτάρεως. Ο λόγος για τον έμπειρο αριστερό μπακ, Μιχάλη Γαλακτερό, που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Απόστολου Στύλου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «pamebala.gr».

Ο 30χρονος αριστερός μπακ έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας, Ιωνικό, Εθνικό Γαζώρου, Ηράκλεια και μέχρι πρότινος Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»: «Ο Μιχάλης Γαλακτερός και ο Γενικος Διευθυντης - Υπευθυνος Δημοσιων Σχεσεων,της Ελπις Σκουταρεως, Θοδωρής Παλιακίδης μολις εχουν δωσει τα χερια για την συνεργασια των δυο πλευρων την φετινη νεα χρονια στα σαλονια της Γ' Εθνικης...

Ο Μιχαλης Γαλακτερος με πολλες συμμετοχες Β και Γ εθνικης ερχεται να πλαισιωσει παλιους και νεους και να προσθεσει στο ροστερ εμπειρια και ποιοτητα...
Τον καλωσοριζουμε λοιπον στη νεα του οικογενεια ευχοντας του υγεια πανω απ' ολα και καλη επιτυχια με τη φανελα της ομαδας μας εχοντας μια αριστη συνεργασια και βγαζοντας εις περας τους στοχους της διοικησης».