Τρίαινα με… Φωτιά ο Εδεσσαϊκός!

Τρίαινα με… Φωτιά ο Εδεσσαϊκός!
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 20/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Έσκασε» η βόμβα για το κέντρο άμυνας του Εδεσσαϊκού, που συμφώνησε με τον πολύπειρο Γιαννιτσιώτη, Λάζαρο Φωτιά, επιβεβαιώνοντας την αποκάλυψη του «pamebala.gr»!

Το… φυτίλι είχε ανάψει τις τελευταίες μέρες και η διοίκηση του Πέτρου Πασσαλή συμφώνησε οριστικά με τον υψηλόσωμο αριστεροπόδαρο στόπερ, που θα πάρει ηγετικό ρόλο στους «τριαινοφόρους» της νέας σεζόν.

Ο 26χρονος Φωτιάς θα είναι στο «πακέτο» των νέων αποκτημάτων για την ομάδα του Ηλία Σαπάνη, μαζί με τους Αβραμίδη (επίσης στόπερ), Ζαχαριάδη (τερματοφύλακας), Κατσαμακτσή, Μπουράκη και Ιωσηφίδη (εδώ και καιρό… καπαρωμένοι οι τρεις παίκτες από την Πέλλα), που την επόμενη εβδομάδα ρίχνεται στα… βάσανα της προετοιμασίας.

Ο Λάζαρος Φωτιάς στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Κ20 Ηρακλή, Πόντιους Κατερίνης, Λάρισα, Αναγέννηση Επανομής, Πάρμα, Καποσβάρι, Ζάκυνθο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναιγιάλειο, Ομπορίστε και Τοπολκάνι.

Πέρασε δηλαδή τα σύνορα για Ιταλία, Ουγγαρία, Βουλγαρία και Σλοβακία, έχοντας μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο Φούτμπολ Λιγκ, ενώ ο Εδεσσαϊκός εντείνει τις προσπάθειες για νέα «μπαμ».