Ξανά στην Καστοριά οι Μπαϊρακτάρης-Γιαρμάς

Ξανά στην Καστοριά οι Μπαϊρακτάρης-Γιαρμάς
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 27/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επέστρεψε στην Καστοριά μετά από ένα εξάμηνο δανεισμό στον Κάστορα (συνδυαστικά με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις) ο στόπερ Στέργιος Μπαϊρακτάρης, που έπαιξε και παλιότερα με τους «γουναράδες» στη Γ΄ Εθνική.

Ο υψηλόσωμος 24χρονος αμυντικός, που ακόμα έπαιξε σε Αστραπή Μεσοποταμίας και Γραμμοχώρια, δήλωσε μετά την επιστροφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου. Για αυτή τη στιγμή περίμενα αρκετό καιρό, μια και η στρατιωτική μου θητεία με έφερε αναγκαστικά πίσω. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα έχει μία καλή πορεία στην Γ΄ Εθνική. Χρειαζόμαστε όμως, απαραίτητα, την υποστήριξη του κόσμου. Ο κόσμος της Καστοριάς δεν έχει συμπαρασταθεί στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια, όπως θα έπρεπε ήδη να έχει κάνει και νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να αλλάξει ρότα και συμπεριφορά. Εύχομαι κι ελπίζω το καλύτερο για την ομάδα μας».

Ταυτόχρονα, μετά τον Κράτσιο ανανέωσε ακόμα ένας γκολκίπερ στην ομάδα του Διονύση Λίτσκα, ο Πέτρος Γιαρμάς, που είχε αποκτηθεί τον Γενάρη και βοήθησε στην πορεία ανόδου. Ο 20χρονος τερματοφύλακας δήλωσε στην ιστοσελίδα της Καστοριάς:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα στην Καστοριά. Φέτος χρειάζεται πολλή δουλειά, για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο σύνολο, το οποίο θα μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς στην Γ΄ Εθνική. Εγώ από την πλευρά μου, υπόσχομαι ότι, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να μπορέσει η Καστοριά να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά και για να δικαιώσω και τους ανθρώπους της ομάδας, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, για την οποία και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Η Καστοριά είναι η πρέσβειρα όλου του νομού σε μία ανώτερη κατηγορία όπως είναι η Γ΄ Εθνική και θα πρέπει να μας συμπαρασταθεί όλος ο κόσμος, αφήνοντας στην άκρη εγωισμούς και αντιπάθειες. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη του και πιστεύω ότι η καλή δουλειά που θα γίνει θα αποτελέσει κίνητρο για να έλθει κοντά στην ομάδα μας».

Αντίθετα, από τους Καστοριανούς μετά τους Μαντζάνα, Σίμο, Ράπο, Ντάμζι, Νέδο, Πετρίδη, αποχώρησε και ο νεαρός αμυντικός, Αναστάσης Μελισσανίδης.