Στον Αλμωπό Αριδαίας οι Μουλάς-Α. Πολύζος, βλέπει ξένους για επίθεση

Στον Αλμωπό Αριδαίας οι Μουλάς-Α. Πολύζος, βλέπει ξένους για επίθεση
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 01/08/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Διπλό «χτύπημα» στην άμυνα για τον Αλμωπό Αριδαίας, που έντυσε στα κυανόλευκα τους στόπερ Κώστα Μουλά και Αγαθοκλή Πολύζο, καλύπτοντας κάπως τα αριθμητικά κενά στα μετόπισθεν.

Ο πρώτος αγωνιζόταν στον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα και παλιότερα τον Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας, ενώ ήδη πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας της Πέλλας.

Όσο για τον Πολύζο, ο 18χρονος με καταγωγή από Σιάτιστα μπορεί να παίξει και «εξάρι», αγωνιζόταν στην Κ20 του ΠΑΟΚ, ενώ είναι μικρότερος αδερφός του Στέφανου (πρόσφατα από την ΑΠΕ Λαγκαδά γύρισε στον Αιγινιακό).

Επίσης, ενδιαφέρον υπάρχει για τον έμπειρο στόπερ, Κώστα Σαμαρόπουλο, που πέρυσι έπαιξε στη Νάουσα και παλιότερα σε Άρη, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αετό Σκύδρας, Πανιώνιο, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αστέρα Μαγούλας και Γ΄ Ισπανίας (πρόσφατα είχε βρεθεί κοντά στον Μακεδονικό).

Για τη γραμμή κρούσης, στην Αριδαία εξετάζουν δυο ξένους, έναν Βούλγαρο και έναν Σενεγαλέζο, που ίσως αφιχθούν για προπονήσεις, με την προοπτική να «κλείσει» όποιος… γυαλίσει περισσότερο στο τεχνικό τιμ.