«Ρέστα» για… Αμπάρη η Αλεξάνδρεια, αποκτά ιδιόκτητο βαν!

«Ρέστα» για… Αμπάρη η Αλεξάνδρεια, αποκτά ιδιόκτητο βαν!
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 03/08/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το… φυτίλι για «βόμβα» μεγατόνων στην εστία, προσθήκη που αν γίνει θα… σκορπίσει «σκάγια» προκαλώντας πάταγο και ενθουσιασμό, έχει ανάψει ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, που αισιοδοξεί για απόκτηση του… Γιώργου Αμπάρη, Ναουσαίου γκολκίπερ, ενώ η διοίκηση αγόρασε ιδιόκτητο βαν για τις μετακινήσεις των παικτών από Κατερίνη!

Ιδιαίτερα ορεξάτη και οργανωμένη εμφανίζεται η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου στην επιστροφή της στο προσκήνιο, σε όλα τα «μέτωπα», θέλοντας καλή πορεία και χωρίς να αφήνει τίποτα στην τύχη. Κινήσεις όπως αυτή της διοίκησης, με το ιδιόκτητο βαν, που έρχεται άμεσα από το εξωτερικό για να καλύπτει καθημερινά τις μετακινήσεις περίπου 10 παικτών, από Κατερίνη στην Αλεξάνδρεια και τούμπαλιν, δείχνουν ότι κάνουν τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο.

Παράλληλα, η διοίκηση των «πράσινων» έκανε κρούση στον Γιώργο Αμπάρη και αισιοδοξεί βάσιμα για το μεγάλο «κόλπο», κόντρα στις αντικειμενικές δυσκολίες! Ο 35χρονος τερματοφύλακας, που κατάγεται από τη Νάουσα, αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στη Σούπερ Λίγκα, κυρίως με Ηρακλή, Αστέρα Τρίπολης, Λάρισα και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ακόμα θήτευσε στη ρουμάνικη Κλουζ και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στην Κύπρο (είναι 7 φορές διεθνής με την Ελπίδων). Σίγουρα προσθήκη που αν γίνει για τον Φίλιππο θα συνιστά υπέρβαση και πολυτέλεια για το επίπεδο αυτό.

ΔΙΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ο Αμπάρης στη βολιδοσκόπηση της ομάδας της Ημαθίας δεν έδειξε καθόλου αρνητικός και έντονη φημολογία θέλει οι δυο πλευρές να έχουν σχεδόν συμφωνήσει στο οικονομικό, για επιστροφή στα πάτρια εδάφη! Το μόνο που ζήτησε ο έμπειρος πορτιέρο είναι διορία ως την Κυριακή, αφού περιμένει πρόταση από ομάδα της Κύπρου και αν δεν κλείσει εκεί, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος της Αλεξάνδρειας.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του Δημήτρη Σαμαρά δείχνει μέριμνα για τον… φύλακα-άγγελο, έχοντας ήδη στο ρόστερ τους Καρακούτση-Σιμψερή, προπονητή τερματοφυλάκων τον Νίκο Αναστασόπουλο, ενώ επαφή προ ημερών είχε γίνει και με τον Ρίζο.

Ο Φίλιππος είναι σε ανοιχτή γραμμή και με εξτρέμ-έκπληξη, από το… πάνω ράφι.