Ανακοίνωσε Σαμαρόπουλο ο Αλμωπός Αριδαίας

Ανακοίνωσε Σαμαρόπουλο ο Αλμωπός Αριδαίας
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 04/08/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ισχυροποιείται αμυντικά ο Αλμωπός Αριδαίας, με εμπειρία και δυναμισμό, αφού υπέγραψε και ανακοινώθηκε ο 26χρονος στόπερ, Κώστας Σαμαρόπουλος, που πέρυσι έπαιξε στη Νάουσα, σμίγει ξανά με τον Γιώργο Τυριακίδη (μαζί στον Αετό Σκύδρας), ενώ πρόσφατα είχε βρεθεί κοντά στον Μακεδονικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Πέλλας:

«Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 26χρόνου αμυντικού Κώστα Σαμαρόπουλου. Ο νέος μας ποδοσφαιριστής, πέρσι αγωνίστηκε στον ΦΑΣ Νάουσα, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε στην Κ20 Ολυμπιακός, Αετό Σκύδρας, Πανιώνιος, Άρης Θεσσαλονίκης, Αστέρας Μαγούλας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλων Καλαμαριάς ,Real Cioudad Ισπανία. Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Αλμωπού και του ευχόμαστε υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες».

Ο Αλμωπός «αποκαλύπτεται» μπροστά στο κοινό του το Σάββατο, στο πρώτο τεστ με τη Θύελλα Σαρακηνών, στις 18.30 εντός με ελεύθερη είσοδο, ενώ παράλληλα κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τη μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, τη Δευτέρα στο γήπεδο της Αριδαίας (21.00).