«Θωρηκτό» Πετρόφ στον Αλμωπό Αριδαίας, δοκιμάζει Νέδο!

«Θωρηκτό» Πετρόφ στον Αλμωπό Αριδαίας, δοκιμάζει Νέδο!
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 06/08/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το «κόλπο γκρόσο» έκανε ο Αλμωπός Αριδαίας, που αιφνιδίασε με την απόκτηση του Τόμιτσα Πετρόφ, ο οποίος «ψηλώνει» και… ασφαλίζει το κέντρο άμυνας, όπου υπήρχαν κενά, αλλά σε τέσσερις μέρες έκλεισαν όλες οι θέσεις, με τον επίσης έμπειρο Σαμαρόπουλο και τους ταλαντούχους Μουλά και Πολύζο.

Ο 27χρονος στόπερ από τα Σκόπια, που… βλέπει τον κόσμο από τα 196 εκατοστά, θα είναι ο νέος «βράχος» και η… κολώνα στους «κυανόλευκους», που τον είχαν και πέρυσι στο στόχαστρο.

Ο Πετρόφ γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, από τη θητεία του αρχικά στον Εδεσσαϊκό και μέχρι πρότινος την Καστοριά, την οποία βοήθησε να «ανέβει» πέρυσι στη Γ΄ Εθνική και αρχικά συμφώνησε να ανανεώσει, πριν αποχωρήσει αιφνιδιαστικά πριν ένα τριήμερο και έρθει στην… αγκαλιά του Αλμωπού.

Ο Πετρόφ έχει αγωνιστεί ακόμα στην πατρίδα του σε Μέταλουργκ, Χοριζόντ και Μπρεγκάλνιτσα, ενώ αποκτήθηκε και ο νεαρός μεσοεπιθετικός, Γκάζι, από τον Πολυκαρπιακό Πολυκάρπης. Πλέον, στην Αριδαία αναζητούνται επιθετικός, αμυντικό χαφ και αριστερό μπακ.

Για την τελευταία θέση «παίζει» ο 23χρονος Γιάννης Νέδος, άλλοτε συμπαίκτης του Πετρόφ σε Καστοριά και Εδεσσαϊκό (πέρασμα ακόμα από Σιδηρόκαστρο, Γάζωρο και Ακροπόταμο), που πήρε μέρος στο χθεσινό πρώτο φιλικό για την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη και αξιολογείται από το τιμ.

Η ομάδα της Πέλλας κέρδισε 4-1 τη Θύελλα Σαρακηνών, με δυο γκολ του Σιδηρόπουλου και από ένα των Χαρίση και Παρούτογλου.

Για τον Αλμωπό ξεκίνησαν οι Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Αναστασιάδης, Μιχαηλίδης, Μουλάς, Χαρίσης, Πολύζος, Λ. Ελευθεριάδης, Μεντής, Τσόλκας, Γκάζι.

Έπαιξαν και οι Καραγιαννίδης, Νέδος, Σαμαρόπουλος, Πετρίδης, Γ. Ελευθεριάδης, Παρούτογλου, Σιδηρόπουλος, Μποζίνης, Κουλάφι, Παπαδόπουλος και Αθανασίου.