Θόρια: «Οργάνωση και ενθουσιασμός στην Αριδαία

Θόρια: «Οργάνωση και ενθουσιασμός στην Αριδαία
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 08/08/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά την ένταξή του στον Αλμωπό Αριδαίας, ο 24χρονος Αλβανός Αρτάν Θόρια, που καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά (μπακ, χαφ και εξτρέμ) και έχει θητεία σε Ηρακλή, Κουκέσι (Α΄ Αλβανίας) και πέρυσι Ιστιαία, με 23 παρουσίες και 3 γκολ, δήλωσε στο "pamebala.gr':

«Χαίρομαι που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα, η οποία μου έδειξε πόσο με ήθελε. Διέκρινα εξαρχής νέους παράγοντες με ενθουσιασμό και διάθεση για προσφορά και βεβαίως μεγάλη οργάνωση. Ενημερώνομαι για υψηλούς στόχους και οικονομική σταθερότητα, περιβάλλον ασφάλειας και εμπιστοσύνης. Πήρα τις καλύτερες πληροφορίες από παίκτες στη Βόρεια Ελλάδα και τον εκπρόσωπό μου, Πάνο Μυλιόρδο (σ.σ. μαζί στη φωτο). Ήταν εύκολη απόφαση για εμένα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Έρχομαι και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ τον Αλμωπό σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Υπάρχουν πολλά κίνητρα, έχω όρεξη για διακρίσεις και ευελπιστώ και ο κόσμος να είναι σύμμαχός μας, με διαρκή συμπαράσταση».

Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη αναζητά σέντερ φορ και αμυντικό χαφ, ενώ τα επόμενα φιλικά θα δοθούν με ΠΑΟ Κουφαλίων (Σάββατο εντός) και Γιαννιτσά (Κυριακή εκτός). Τέλος, το βράδυ της Δευτέρας διεξήχθη η μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, στο γήπεδο της Αριδαίας.