«Κλείνει» στην Καβάλα ο Χάρης Χαραλαμπίδης!

«Κλείνει» στην Καβάλα ο Χάρης Χαραλαμπίδης!
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 14/08/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Από αρκετές ομάδες «παρέλασε» ο Χάρης Χαραλαμπίδης, που πρόσφατα ανακοινώθηκε από τον Αιολικό, αλλά ο πρώην ακραίος μεσοεπιθετικός του Εορδαϊκού αποχωρεί οικειοθελώς από τη Μυτιλήνη και βρίσκεται στην… αγκαλιά της Καβάλας, αφού υπάρχει συμφωνία και σήμερα ίσως μπουν «βέρες».

Ο 24χρονος εξτρέμ καλύπτει και τις δυο πτέρυγες (κυρίως την αριστερή) και προέρχεται από «γεμάτες» χρονιές στην κατηγορία, συνδυάζοντας ταχύτητα και τεχνική.

Ο Χαραλαμπίδης είναι καλός «διεμβολιστής», ενώ απασχόλησε αρκετές ομάδες, όπως Εδεσσαϊκός και Πόντιοι Κοζάνης, πριν καταλήξει φέτος στον Αιολικό, προσωρινά όπως αποδείχτηκε.

Ο Χάρης Χαραλαμπίδης έχει θητεία σε Κ20 Ξάνθης, Κ20 Βέροιας, Μουδανιά, Θύελλα Φιλώτα και Εορδαϊκό, με τον οποίο είχε καλές εμφανίσεις κόντρα στον ΑΟΚ.

Την τελευταία διετία στην Πτολεμαϊδα, ο Χαραλαμπίδης «έγραψε» 37 παρουσίες και 5 γκολ, ενώ άμεσα, ίσως και σήμερα, είναι πιθανό να αφιχθεί στην Καβάλα, για υπογραφές και ανακοινώσεις.

Βεβαίως, η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη συνεχίζει τις αναζητήσεις για έμπειρο σέντερ φορ και νεαρό τερματοφύλακα, ώστε να ολοκληρωθεί ο κύκλος ενίσχυσης.