Παυλίδης: «Στον Κιλκισιακό το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων!»

Παυλίδης: «Στον Κιλκισιακό το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων!»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 16/08/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Κιλκισιακού έδωσε ο γυμναστής τερματοφυλάκων της ομάδας, Πασχάλης Παυλίδης (παλιότερα σε ΑΠΕ Λαγκαδά και Ηρακλή Αμπελοκήπων κ.α.), τονίζοντας:

«Οι απαιτήσεις στη θέση του γκολκίπερ είναι πολλές, θέλει εξειδικευμένη προπόνηση και ψυχολογική προετοιμασία. Με τον Λεωνίδα Υφαντίδη υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, συνεργαστήκαμε και παλιά, είναι καταξιωμένος. Έχουμε δυο νεαρούς γκολκίπερ με γεμάτες σεζόν, τους Κολιοφούκα και Ιωαννίδη, μου αρέσει να δουλεύω με εξελίξιμους τερματοφύλακες. Αμφότεροι έχουν θετικά στοιχεία, μέσα από τη δουλειά θέλω να τους περάσω τη φιλοσοφία μου.

Έχουμε από τα καλύτερα δίδυμα στην κατηγορία και το καλύτερο στον όμιλο! Διαθέτουμε και τον νεαρό Χαλκίδη, της β΄ ομάδας, που επίσης έχει προσόντα. Προσπαθώ να εξελίσσω τις προπονητικές μονάδες με σύγχρονες μεθόδους. Οι επιθέσεις άλλωστε ξεκινούν από πίσω, εστιάζουμε και στα πόδια. Βάζουμε στοιχεία ταχύτητας σκέψης και αντίδρασης, με σύγχρονα υλικοτεχνικά μέσα προπόνησης. Στη Σίνδο διαθέτουμε και σχολή τερματοφυλάκων, εδώ και δυο χρόνια με τον Βαγγέλη Πίτκα, με 45 τερματοφύλακες, σε επαγγελματικό περιβάλλον».

Μεταγραφικές εκκρεμότητες δεν φαίνεται να υπάρχουν στην ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη, που δίνει δυο φιλικά εντός, το Σάββατο με τους Πόντιους Κοζάνης και την άλλη Τετάρτη με τη Δόξα Δράμας.