×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Υπογράφει στην Καλαμάτα ο Καμινιώτης

Υπογράφει στην Καλαμάτα ο Καμινιώτης
από
στις 16/08/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βάζει τεχνική, δύναμη και εμπειρία στον άξονα η Μαύρη Θύελλα καθώς η συμφωνία με τον Πέτρο Καμινιώτη θεωρείται καθ΄ όλα ολοκληρωμένη!

Η Καλαμάτα από την περασμένη Δευτέρα, ήταν σε επαφές με τον 28χρονο επιτελικό μέσο προκειμένου να ξαναφορέσει την μελανόλευκη φανέλα μετά από χρόνια και τελικά, το πολυπόθητο deal επιτεύχθηκε με τις δυο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία!

Ο Καρδιτσιώτης άσος ο οποίος θα δώσει τεράστια ώθηση με την παρουσία του στην Μαύρη Θύελλα θα έρθει αύριο, Πέμπτη, στην Καλαμάτα ώστε να υπογράψει με τους μελανόλευκους.

Ο Πέτρος Καμινιώτης είχε φορέσει την φανέλα της Καλαμάτας το 2009 σε ηλικία 20 ετών, τότε, προερχόμενος από τον Ατρόμητο και με την Μαύρη Θύελλα αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια στη Β’ Εθνική πετυχαίνοντας 2 γκολ.

Στο πρώτο μισό της περυσινής σεζόν ο Καμινιώτης αγωνίστηκε στην κυπριακή Αγία Νάπα, ενώ τον Γενάρη μετέβη στη Γερμανία και αγωνίστηκε με την φάνελα της Άιντραχτ Τρίερ.

Ο 28χρονος μέσος, έχει περάσει από αρκετές ομάδες στην Ελλάδα όπως Χανιά, Παναγιάλειος, Γλυφάδα, Δόξα Δράμας, Πιερικός, Βέροια, Ατρόμητος, Διαγόρας Ρόδου, Καλαμάτα, Άρης. Μάλιστα με τις φανέλες του Ατρόμητου και του Άρη έχει αγωνιστεί στη Superleague μετρώντας 12 εμφανίσεις και ένα γκολ, ενώ σε επίπεδο Football League μετρά 119 συμμετοχές και 5 τέρματα.

Πηγή: sport365.gr