Στον Αγροτικό Αστέρα Ντουνιάς, Ματζίρης, Μακρής και Ιωαννίδης

Στον Αγροτικό Αστέρα Ντουνιάς, Ματζίρης, Μακρής και Ιωαννίδης
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 17/08/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρότι εντάχθηκε πρόσφατα στην Ελπίδα Σκουτάρεως, ο Κώστας Ντουνιάς αποδεσμεύτηκε σε χρόνο «dt» από τους Σερραίους και φορά ξανά τα πράσινα του Αγροτικού Αστέρα. Ο 20χρονος αμυντικός χαφ, που παίζει και στόπερ, έχει αγωνιστεί επίσης στην Κ20 του Άρη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Π.Μ.Α.Σ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού μέσου, Κώστα Ντουνιά. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που διακρίνεται για το πάθος και την αγωνιστικότητα του, επιστρέφει στον Αγροτικό Αστέρα, μετά απο ένα χρόνο όπου αγωνιζόταν στον Παύλο Μελά. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία». Επίσης, οριστικοποιήθηκε η απόκτηση του 22χρονου σέντερ φορ, Λάζαρου Ματζίρη, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «pamebala.gr».

Ο υψηλόσωμος επιθετικός έπαιξε παλιότερα στον Μακεδονικό (Γ΄ Εθνική) και στη Β΄ Κύπρου. Παράλληλα, στην ομάδα του Ευόσμου εντάχθηκαν ο 22χρονος Απόστολος Ιωαννίδης, δεξιός μπακ από Κ20 Καλλονής (ξεκίνησε από ακαδημίες Κούη), αλλά και ο Κώστας Μακρής, 20χρονος κεντρικός μέσος από Οδυσσέα Κορδελιού. Επίσης, εξετάζεται Κύπριος μέσος, ενώ ίσως αποκτηθούν ένας-δυο δανεικοί από ΠΑΟΚ, λόγω των διασυνδέσεων του Διονύση Χασιώτη. Σίγουρα οι «πράσινοι» αναζητούν στόπερ («παίζει» ο Κώτσιας, απομακρύνεται ο Τέλλος) και δυο εξτρέμ.

ΟΚΤΩ ΑΠΟ Κ20-ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ

Περίπου οκτώ παίκτες της περσινής «πράσινης» Κ20 αναμένεται να πάρουν… προαγωγή στην πρώτη ομάδα φέτος. Ανάμεσά τους θα βρίσκονται πιθανότατα μεταξύ άλλων οι Πιστόπουλος, Μερτζάνης, Χρήστου και Κεχαγιάς. «Κλεισμένοι» φυσικά είναι οι Χατζηλιάδης, Αγτζίδης, Προβατίδης, Χατζηβασιλάκης. Ο τελευταίος θα καταλάβει μια από τις 3-4 θέσεις στην εστία, πιθανότατα μαζί με τον Στάθη Βασιλειάδη του Απόλλωνα Καλαμαριάς (αναμένεται να αποκτηθεί το επόμενο διάστημα, όταν ο Απόλλων Πόντου «κλείσει» τερματοφύλακα, αφού τώρα είναι τραυματίας ο Λόπεθ και ο Βασιλειάδης είναι χρήσιμος) και έναν-δυο ακόμα.

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «σταχυοφόροι» έκλεισαν ήδη ένα φιλικό, για την άλλη Πέμπτη εκτός έδρας με τον Φοίνικα Πολίχνης (παίζει ο παλιός γνώριμος Μπεκιάρης), άλλοτε ομάδα του Χασιώτη.