Ανακοίνωσε Χάρη Χαραλαμπίδη η Καβάλα

Ανακοίνωσε Χάρη Χαραλαμπίδη η Καβάλα
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 17/08/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μεταγραφών συνέχεια στην Καβάλα, που έντυσε στα γαλάζια και επίσημα τον Χάρη Χαραλαμπίδη, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «pamebala.gr».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Αργοναυτών»: «Ο Αθλητικός Όμιλος ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή Χάρη Χαραλαμπίδη, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Κώστα Ανυφαντάκη. Τα 2 τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Εορδαϊκού ενώ πρωτύτερα φόρεσε την φανέλα της Θ.Φιλώτα, Α.Ο.Ξάνθη(Κ20) και Βέροια (Κ20)».

Παράλληλα, ο ΑΟΚ εξέδωσε και ευχαριστήριο για το Γενικό Νοσοκομείο: «Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ ευχαριστεί θερμά τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας κ.Αναστάσιο Καρασαββόγλου και το προσωπικό, που βρίσκονται στο πλάι της ποδοσφαιρικής μας ομάδας σε θέματα υγείας και επιστημονικής/ιατρικής υποστήριξης. Τέτοιες ενέργειες αν μη τι άλλο είναι πολύ σημαντικές για τον σύλλογο μας, καθώς βρίσκει αρωγούς τους φορείς της πόλης μας σε δύσκολες εποχές και σύντομα θα αναφερθούμε σε όλους αυτούς που πράττουν ανάλογα». Πλέον, η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη ετοιμάζει οικονομική υπέρβαση για έμπειρο σέντερ φορ, αναζητά νεαρό τερματοφύλακα, ενώ την Κυριακή δίνει το δεύτερο φιλικό, με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και τη Δευτέρα αναχωρεί για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στον Βώλακα Δράμας.