Στις γυναίκες του Αγροτικού ο Ίβο Πάντσεφ, συνεργασία με Λητή

Στις γυναίκες του Αγροτικού ο Ίβο Πάντσεφ, συνεργασία με Λητή
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 23/08/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την πρόσληψη του Βούλγαρου Ιβάιλο Πάντσεφ για το γυναικείο τμήμα ανακοίνωσε ο Αγροτικός Αστέρας, που εγκαινίασε πολυεπίπεδη συνεργασία με τον Μακεδονικό Λητής.


Ο Ιβάιλο Πάντσεφ δοξάστηκε ως ποδοσφαιριστής στον Πανσερραϊκό, ενώ προπονητικά δούλεψε σε πολλές ομάδες της ΕΠΣΜ, όπως Εθνικό Σοχού, Αστραπή Νικομηδινού, Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου και Αίολο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων» για τον Βούλγαρο τεχνικό (στη φωτό με τον Φάνη Αγαθόπουλο): «Ο Π.Μ.Α.Σ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Ivaylo Panchev, στο πόστο του προπονητή του γυναικείου τμήματος. Ο κ. Panchev έχει πλούσια εμπειρία, καθώς ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο, ενώ απο την στιγμή που σταμάτησε να αγωνίζεται ανέλαβε διάφορες ομάδες στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Π.Μ.Α.Σ Αγροτικού Αστέρα του εύχονται καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Η ομάδα του Ευόσμου με δελτίο τύπου ενημέρωσε και για συνεργασία με τον Μακεδονικό Λητής: «Ο Π.Μ.Α.Σ Αγροτικός Αστέρας, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μακεδονικό Λητής. Μια συνεργασία που θα αφορά την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών πάνω στο ποδόσφαιρο ενώ πολύ πιθανό να έχουμε και ανταλλαγή ποδοσφαιριστών ανάμεσα στους δυο συλλόγους».