Κοντά σε Ζώτο ο Αγροτικός, ισόπαλος 1-1 στη Σταυρούπολη

Κοντά σε Ζώτο ο Αγροτικός, ισόπαλος 1-1 στη Σταυρούπολη
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 27/08/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά τη νίκη στην Πολίχνη (3-0 τον Φοίνικα) ο υπό αναδόμηση Αγροτικός Αστέρας (νεανικός, με εκκρεμότητες ενίσχυσης και πολλές δοκιμές) περιορίστηκε στο… συμβιβαστικό 1-1 με τον Παύλο Μελά στη Σταυρούπολη, ενώ κοντά δείχνει ο Παύλος Ζώτος.

Οι «σταχυοφόροι» προηγήθηκαν στο 30΄ με σουτ του Κουτούση, ενώ στο 75΄ ο Τσούκλης ισοφάρισε για το τελικό 1-1 των γηπεδούχων, κόντρα στην πρώην ομάδα του («τέως» του Αστέρα και οι Χρ. Αθανασιάδης-Κολώνης, ενώ αντίστροφα σε οικείο περιβάλλον βρέθηκε ο Ντουνιάς).

Από την ομάδα του Διονύση Χασιώτη έλειψαν οι Λαζαρίδης, Καραντασιάδης, Χατζηλιάδης και οι γκολκίπερ, Κάμπας, Γκεβρέκης, ενώ έγιναν πολλές δοκιμές.

Η ομάδα του Ευόσμου περιμένει ως τις 30 του μήνα τα… περισσεύματα από επαγγελματικές κατηγορίες και γι’ αυτό έχει σταντ μπάι αρκετούς νεαρούς.

Το επόμενο φιλικό θα δοθεί την Τετάρτη, εκτός με τον Κεραυνό Κολχικού του Γιώργου Τσουκαλίδη, ενώ χθες ξεκίνησαν οι Χατζηβασιλάκης, Ιωαννίδης, Κεχαγιάς, Γεωργιάδης, Αγτζίδης, Ντουνιάς, Αποστολίδης, Προβατίδης, Ματζίρης, Κουτούσης, Μερτζάνης. Έπαιξαν και οι Μπαλταδάκης, Ζώτος, Πέτζα, Γουγούσης, Κιβρακίδης, Πιστόπουλος, Χειρίτραντας, Μακρής, Χρήστου.

Πιο κοντά στον Αγροτικό Αστέρα πάντως δείχνει ο δεξιός μπακ-χαφ, Παύλος Ζώτος, με θητεία σε Κ20 Ξάνθης και πέρυσι Απόλλωνα Καλαμαριάς (είχε απασχολήσει και Καμπανιακό-Καρδία).